Home Nieuws Gadgets & Electronica 6 redenen waarom elke gamer deze Logitech G502 Hero gaming muis zou...

6 redenen waarom elke gamer deze Logitech G502 Hero gaming muis zou moeten hebben

Als je gaat gamen op de pc is een totale controle gunstig. Je wil natuurlijk niet een spel verliezen doordat je muis te traag reageert, bijvoorbeeld. Daarom is een gaming muis, zoals deze Logitech G502 ideaal! Deze muis heeft alles wat jij als gamer zoekt te bieden. Het mooiste: ook nog eens voor een betaalbare prijs!

1Aanpasbaar gewicht

Ideaal bij deze muis is het gewenste gewicht kunnen creëren. Dit doe je door aan de onderkant van de muis gewichtsschijfjes te plaatsen. Hierdoor zal de muis een zwaarder gewicht hebben en zal hij dus ook zwaarder verplaatsen.

2Ontelbaar veel sneltoetsen

Sneltoetsen bij een muis zijn bij sommige games ideaal. Zo kan je bijvoorbeeld snel wapens of andere items verwisselen. Hierdoor hoef je geen toetsen op je toetsenbord te gebruiken. De sneltoetsen liggen letterlijk in handbereik. Je hoeft alleen nog maar met je vinger erop te klikken.

3Scrollfuncties

De Logitech G502 Hero heeft 2 verschillende standen. Je kan hem in een snelle modus zetten. Daardoor zal je snel kunnen scrollen, maar je kan hem ook in de normale modus zetten.

4Aanpasbare cursorsnelheid

Het is superfijn dat deze muis een aanpasbare cursorsnelheid heeft. Hierdoor kan je het naar je wensen als gamer afstemmen.

5Duimsteun

De comfort van een muis is heel belangrijk. Je werkt namelijk langer met een muis, zeker wanneer je aan het gamen bent! Wanneer je een fanatieke gamer bent, zal je al snel een paar uur per dag aan gamen spenderen. Het fijne aan deze muis is daarom een comfortabele duimsteun. Hierdoor zal je geen kramp krijgen in je duim of hand.

6Snoerlengte

Tot slot wil ik zeggen dat ik zeker tevreden ben met de lengte van het snoer. Het is lang genoeg om het voor een desktop te gebruiken of voor een laptop. Het maakt niet uit waar je desktop staat. Op de grond of op tafel, het snoer zal lang genoeg zijn!

Tijdens IFA 2018 in Berlijn vertelde Marc den Helder (Logitech marketing Manager Benelux) voor PlanetZone TV over de Logitech G502 Hero

RECENSIES OVERZICHT
totaal
Vorig artikelPlanetZone gaat uniek Europees kerstpakket verkopen
Volgend artikelReview: Soul ST-XS True Wireless Earphones
6-redenen-waarom-elke-gamer-deze-logitech-g502-gaming-muis-zou-moeten-hebbenDe muis is meer dan geschikt voor gamen. Eigenlijk kan je alles aanpassen wat je nodig hebt om je games probleemloos te spelen. Ik heb bij het reviewen van deze muis geen nadelen ervaren. Naar mijn mening is dit de muis die elke gamer zoekt!