Home Uitgelicht WIN! Trolls 3 film collection DVD

WIN! Trolls 3 film collection DVD

(from left) John Dory (Eric Andre) and Poppy (Anna Kendrick) in Trolls Band Together, directed by Walt Dohrn. © © Copyright 2023 DreamWorks Animation All Rights Reserved

We kijken allemaal uit naar een geweldige familiereünie vol kleur, actie, muziek en sterren, want sinds 17 januari is TROLLS 3 IN HARMONIE verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en als digitale aankoop!

De film zit boordevol vrolijke nieuwe en klassieke hits die typerend zijn voor de Trolls-serie. TROLLS 3 IN HARMONIE heeft een geweldige cast van muzikale sterren, zowel in de originele als de Nederlandstalige versie, waaronder Sharon Doorson, Buddy Vedder, Edwin Jonker, Stefania, Jim Bakkum, Pip Pellens en Freek Bartels. 

(from left) John Dory (Eric Andre), Poppy (Anna Kendrick) and Branch (Justin Timberlake) in Trolls Band Together, directed by Walt Dohrn.Justin Timberlake maakt ook zijn terugkeer in de originele stemmencast, en hoe! *NSYNC verschijnt na meer dan 20 jaar weer in onze woonkamers met een nieuwe single, speciaal voor de film. TROLLS 3 IN HARMONIE biedt niet alleen een kleurrijke en muzikale ervaring voor jongere fans, maar ook ouders kunnen genieten van nostalgische liefde voor de bands van 20 jaar geleden. De Trolls-films van DreamWorks Animation, Trolls uit 2016 en Trolls World Tour uit 2020, zijn enorme successen geworden met hun zang en dans, zelfs met een Oscar-nominatie voor Best Original Song. De serie is uitgegroeid tot een van de grootste en meest geliefde franchises in de entertainmentwereld.

(from left) Tiny Diamond (Keenan Thompson) and Mr. Dinkles (Walt Dohrn) in Trolls Band Together, directed by Walt Dohrn.

Na twee films lang hechte vriendschap en eindeloos geflirt zijn Poppy (Anna Kendrick) en Branch (Justin Timberlake) nu eindelijk officieel een stelletje (#broppy)! Als ze dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit deel uit van haar favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers: Floyd (de voor een Golden Globe genomineerde electropopsensatie Troye Sivan), John Dory (Eric André; Sing 2), Spruce (Grammy-winnaar Daveed Diggs; Hamilton) en Clay (Grammy-winnaar Kid Cudi; Don’t Look Up). BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en sindsdien heeft Branch zijn broers niet meer gezien. Wanneer zijn bro Floyd ontvoerd wordt vanwege zijn muzikale talent door een stel gemene popster-schurken—Velvet (Emmy-winnaar Amy Schumer; Trainwreck) en Veneer (de Grammy-winnaar en voor een Tony genomineerde Andrew Rannells; The Book of Mormon)—gaan Branch en Poppy op een meeslepend en emotioneel avontuur. Ze proberen de broers weer bij elkaar te brengen en te voorkomen dat Floyd een erger lot te wachten staat dan vergetelheid…

Trolls Band Together, directed by Walt Dohrn.

Regie:
Walt Dohrn
Stemmencast NL:
Sharon Doorson
Buddy Vedder
Edwin Jonker
Bettina Holwerda
Stefania
Jim Bakkum
Pip Pellens
Murth Mossel
Urvin Monte
Freek Bartels
Eva Van der Gucht
Envy Peru
Stemmencast OV:
Anna Kendrick
Justin Timberlake
Camila Cabello
Eric André
Amy Schumer
Daveed Diggs
Zooey Deschanel
Christopher Mintz-Plasse
Kenan Thompson
Andrew Rannells
Ron Funches
Troye Sivan
Kid Cudi
Zosia Mamet
RuPaul Charles
Aino Jawo
Caroline Hjelt
Anderson Paak
Kunal Nayyar
Genre:
Familiefilm, animatie, actie, komedie
Duur: 92 min

-Maak gratis een account aan als je dat nog niet hebt
-Zorg dat je ingelogd bent
-Zorg dat je gegevens kloppen
-kies categorie ‘DVD’

LET OP: Kun je geen account aanmaken? KLIK DAN HIER


1. Kies hieronder de juiste categorie en een Winactie.
2. Klik op 'deelnemen' en je doet automatisch mee met deze actie!
3. Zorg wel dat je gegevens correct zijn ingevuld!

Bron en foto © Copyright 2023 DreamWorks Animation All Rights Reserved