Home Games  Suicide Squad: Kill the Justice League “Insider” aflevering 3 bevat informatie over...

[VIDEO] Suicide Squad: Kill the Justice League “Insider” aflevering 3 bevat informatie over gratis content na de lancering

© Warner Bros Games

Warner Bros. Games en DC hebben de derde en laatste aflevering van de Suicide Squad: Kill the Justice League Insider-videoserie gedeeld, waarin fans een kijkje krijgen in de aankomende third-person action-shooter van Rocksteady Studios.
 
Suicide Squad Insider – Aflevering 3 beschrijft de gratis seizoenscontent na de release, waarvan Suicide Squad: Kill the Justice League-eigenaren zonder extra kosten kunnen genieten. Om het avontuur gaande te houden na de verhaalgedreven campagne, zal elk seizoen rond een ander DC-personage draaien en alternatieve realiteiten bevatten die zijn binnengevallen door Brainiac, beter bekend als Elseworlds. Vanaf maart 2024 zal seizoen 1 de komst van The Joker bevatten, in de vorm van een Elseworlds-variant op de iconische DC-superschurk. Uitgerust met een door raketten aangedreven paraplu waarmee hij zichzelf als een bezetene door de lucht kan lanceren en over de daken van de stad kan surfen, zal deze nieuwe versie van The Joker zich bij de strijd voegen met unieke gevechts-, reisvaardigheden en wapens.


 
Hieronder vind je een overzicht van de gratis content in Suicide Squad: Kill the Justice League Seizoen 1, met extra details die op een later tijdstip worden aangekondigd:

  • De Joker als nieuw speelbaar personage
  • Nieuwe speelbare omgeving met Joker-thema
  • Twee afleveringen met nieuwe missies, activiteiten en bolwerken
  • Nieuwe baasgevechten en vijandelijke varianten
  • Nieuwe wapens en uitrusting met DC-schurkenthema
  • Nieuwe Riddler-inhoud

Voor de toekomstige Seizoenen 2-4 kunnen fans zich verheugen op drie nieuwe speelbare personages, drie nieuwe speelbare omgevingen, nieuwe wapens, thematische uitrustingssets, activiteiten, updates halverwege het seizoen en nog veel meer.

In Suicide Squad Insider – Aflevering 3 worden kijkers ook getrakteerd op een optreden van acteur Jason Isaacs, de stem van Brainiac in Suicide Squad: Kill the Justice League, die extra inzicht geeft in de motivaties en uiteindelijke plannen van het personage. Bovendien worden in de video de sociale functies van de game en de coöperatieve modus voor vier spelers verder uit de doeken gedaan, met tips over hoe spelers zichzelf in de game kunnen uitdrukken door middel van aanpassingsopties voor personages, outfits, rivaliserende taunts en emotes, maar ook coöp-specifieke beloningen en competitieve elementen zoals wereldwijde klassementen.

Suicide Squad: Kill the Justice League is een originele, genre-overschrijdende third-person actieshooter in ontwikkeling door Rocksteady Studios, de makers van de bestverkochte Batman: Arkham-serie. Speel als Harley Quinn (ook bekend als Dr. Harleen Quinzel), Deadshot (ook bekend als Floyd Lawton), Captain Boomerang (ook bekend als Digger Harkness) en King Shark (ook bekend als Nanaue) en begin aan een onmogelijke missie door Metropolis om de aarde te redden en ’s werelds grootste DC Super Heroes, de Justice League, uit te schakelen.
 
Suicide Squad: Kill the Justice League is wereldwijd verkrijgbaar op 2 februari 2024 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC (Steam). De game komt nu op 5 maart 2024 uit in de Epic Games Store. Suicide Squad: Kill the Justice League kan nu worden gepre-orderd op alle lanceerplatforms. Ga voor meer informatie naar SuicideSquadGame.com of praat mee met de community op Twitter (SuicideSquadRS), Instagram (SuicideSquadRS), YouTube (SuicideSquadRS), Twitch (Rocksteady), Facebook (SuicideSquadRocksteady) en Discord (SuicideSquadRS).

*** Deze video’s/trailers mogen alleen worden weergegeven als ze zich achter een leeftijdshek bevinden dat: (1) leeftijdsneutraal is (d.w.z. dat de gebruiker zijn geboortedatum moet invoeren of deze moet selecteren in een vervolgkeuzelijst); (2) redelijke technische maatregelen toepast om te voorkomen dat minderjarige gebruikers hun leeftijd opnieuw invoeren nadat hen aanvankelijk de toegang is geweigerd; en (3) geen PEGI-waarderingsinformatie weergeeft op de trailerplayer of het leeftijdshek zelf. Het niet implementeren van deze vereisten kan uw vermogen om in de toekomst materiaal van deze aard van ons te verkrijgen in gevaar brengen. ***

Bekijk en deel Suicide Squad: Kill the Justice LeagueSuicide Squad Insider Aflevering 3 “Introducing Elseworlds” hieronder: 

Bron en foto © Warner Bros games