Home Reviews Xbox WD-Black P10

[Review] Xbox WD-Black P10

Microsoft heeft ondertussen al een tijdje een geweldige dienst. Game Pass zorgt er namelijk voor dat je zolang je abonnement loopt een enorme lading aan games kunt downloaden en spelen. Je geheugen zit daar echter al snel mee vol. De WD_Black P10 is een perfecte oplossing. Wij hebben deze handige schijf uitgebreid getest voor jullie.

Deze drive is heeft niet alleen een gaaf design, wat perfect bij de Xbox past, maar is ook erg geoptimaliseerd voor games. Zo heeft die namelijk hoge lees en schrijfsnelheden om snel games te kunnen laden en spellen op te slaan.

Specificaties

De harde schijf heeft een USB 3.2 aansluiting en komt met 3TB aan geheugen wat genoeg is voor gemiddeld meer dan 100 Xbox One games. In de periode dat wij ermee aan de slag zijn gegaan hebben we geen enkele vertraging in de spellen gemerkt of blijk dat de schijf het niet aankon dus het is een perfect apparaat om mee aan de slag te gaan.

Games galore

De Game Drive van Western Digital komt bij de Xbox One editie met een leuke extra voor gamers. Je krijgt namelijk twee maanden Game Pass Ultimate erbij (t.w.v. €25,98). Met Game Pass Ultimate kun je niet alleen flink wat spellen op de Xbox One spelen, maar ook op de PC en je krijgt tevens Xbox Live Gold.

Conclusie:

De WD_Black P10 3TB biedt een geweldige compact design die snel je games kan laden en opslaan en daarnaast nog eens spellen in de vorm van Game Pass Ultimate aanbiedt. Het was voor mij het moment dat ik eigenlijk niet alleen de HDD fijn vond, maar ook nodig ging hebben want het proberen van Game Pass maakte mij een vaste klant.