Home Nieuws Gadgets & Electronica Huawei introduceert nieuwste devices in Nederland, waaronder de vouwbare HUAWEI Mate Xs

Huawei introduceert nieuwste devices in Nederland, waaronder de vouwbare HUAWEI Mate Xs

Huawei introduceert nieuwe devices in Nederland. Dit maakte Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group, bekend tijdens een persconferentie in Barcelona. Vanwege de annulering van het Mobile World Congress werd de presentatie live uitgezonden op verschillende lokale persevenementen in Europa, waaronder in Amsterdam. 

Vouwbare smartphone 
De HUAWEI Mate Xs springt het meest in het oog. De volledig nieuwe versie van de Mate X is de eerste vouwbare smartphone van Huawei in Nederland. Uniek is het Falcon Wing scharnier, waarmee de smartphone opgevouwen kan worden met het beeldscherm aan de buitenzijde. De HUAWEI Mate Xs zal te koop zijn tegen een consumentenadviesprijs van € 2.499.

Drie nieuwe MateBooks en een MatePad
Andere productintroducties zijn drie nieuwe MateBook laptops en een nieuwe MatePad tablet. De MateBooks worden alle aangestuurd door de 10e generatie Intel® Core™ processoren en het Windows besturingssysteem. De MatePad ondersteunt 5G.


Alle nieuwe producten op een rij:

  • HUAWEI Mate Xs. Consumentenadviesprijs: € 2.499
  • HUAWEI MateBook X Pro. Consumentenadviesprijs: € 1.499 – € 1.999
  • HUAWEI MateBook 13. Consumentenadviesprijs: € 999 – € 1.299
  • HUAWEI MateBook 14. Consumentenadviesprijs: € 999 – € 1.299
  • HUAWEI MatePad Pro 5G. Consumentenadviesprijs: € 549 – € 849