Home Reviews Netflix serie Dahmer: gruwelijk en uitputtend

Netflix serie Dahmer: gruwelijk en uitputtend

Netflix serie Dahmer is een donkere en emotioneel uitputtende kijk op het leven van de bekende seriemoordenaar Jeffrey Dahmer. De serie volgt Dahmer vanaf zijn jeugd tot aan zijn arrestatie en laat zien hoe hij uitgroeide tot een monster dat tussen 1978 en 1991 17 mannen en jongens vermoordde.

Hoewel het moeilijk is om een seriemoordenaar als Dahmer sympathiek te maken, doet de serie een goed werk om een realistische kijk te geven op zijn leven en hoe hij tot zijn misdaden is gekomen. We zien hoe Dahmer worstelt met zijn seksualiteit en hoe hij probeert zijn plaats te vinden in de wereld. We zien ook hoe zijn mentale gezondheid verslechtert en hoe hij steeds dieper wegzakt in een wereld van wreedheid en geweld.

De acteurs in Netflix serie Dahmer zijn overtuigend en de productiekwaliteit is hoog. Het is echter wel een pijnlijke serie om te kijken, omdat de gruwelijke details van de misdaden van Dahmer duidelijk worden uitgelegd. We zien hoe Dahmer zijn slachtoffers ontvoert, vermoordt en soms zelfs op eet.