Home Reviews Netflix serie Dahmer: gruwelijk en uitputtend

Netflix serie Dahmer: gruwelijk en uitputtend

Netflix serie Dahmer is een donkere en emotioneel uitputtende kijk op het leven van de bekende seriemoordenaar Jeffrey Dahmer. De serie volgt Dahmer vanaf zijn jeugd tot aan zijn arrestatie en laat zien hoe hij uitgroeide tot een monster dat tussen 1978 en 1991 17 mannen en jongens vermoordde.

Hoewel het moeilijk is om een seriemoordenaar als Dahmer sympathiek te maken, doet de serie een goed werk om een realistische kijk te geven op zijn leven en hoe hij tot zijn misdaden is gekomen. We zien hoe Dahmer worstelt met zijn seksualiteit en hoe hij probeert zijn plaats te vinden in de wereld. We zien ook hoe zijn mentale gezondheid verslechtert en hoe hij steeds dieper wegzakt in een wereld van wreedheid en geweld.

De acteurs in Netflix serie Dahmer zijn overtuigend en de productiekwaliteit is hoog. Het is echter wel een pijnlijke serie om te kijken, omdat de gruwelijke details van de misdaden van Dahmer duidelijk worden uitgelegd. We zien hoe Dahmer zijn slachtoffers ontvoert, vermoordt en soms zelfs op eet.

Vorig artikelWorkin’ Moms: de super leuke serie die een realistisch kijkje biedt in het leven van werkende moeders
Volgend artikelGoede voornemens voor 2023: Maak van de kinderkamer opruimen een feestje
Ik ben veel met social media bezig. Mijn moeder zei: 'ga toch eens iets nuttigs doen'. Toen dacht ik bij mezelf "ik ga hier iets nuttigs mee doen". Als de dag van vandaag schrijf ik nu artikelen. Artikelen wat over vanalles gaat. Het zou zelfs over jou kunnen gaan... En ik houd van koffie (dit wordt meestal ook zo standaard gezegd). Het liefste cappuccino/macchiato. Wat doe ik op de site en waar schrijf ik over? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld, deze vraag stel ik vooral mezelf. Ik houd mij vooral bezig over het nieuws rondom: YouTube en muziek. Naast het schrijven ben ik ook bezig met de groei van de site. Ik ben manager en zie de site graag groeien, help jij mee?!