Home Nieuws Winnares van Het Geluid wint een ton en moet splitten

Winnares van Het Geluid wint een ton en moet splitten

Nog nooit eerder heeft Qmusic zo’n hoog bedrag uitgereikt. Het geluid werd vanochtend in de SuperRonde geraden. De 36-jarige Kirsten uit Veenendaal wist het juiste antwoord te geven en wint daarmee een ton. Het ging om ‘het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand.”

De winnares was sprakeloos toen ze hoorde dat De Jury van Het Geluid bevestigde dat haar antwoord juist was. Mattie en Marieke wisten zelf ook niet wat Het Geluid was en waren even zo verbaasd toen het goed bleek te zijn.

Winnares moet bedrag splitten

De 36-jarige Kirsten heeft maar voor een korte duur 100.000 euro. Ze werd namelijk door een collega getipt wat mogelijk het juiste antwoord zou kunnen zijn. Samen hebben zij dus het goede antwoord gegeven. Dat betekent dat zij het bedrag moet delen met haar collega. Wat de verhouding wordt is niet bekend, maar vanzelfsprekend lijkt: 50-50!

Vorig artikelOntmoet de top van de muziekindustrie bij de WORK.SESSIE van YungCapital Records
Volgend artikelZelf op jacht via StukTV app en bordspel
Ik ben veel met social media bezig. Mijn moeder zei: 'ga toch eens iets nuttigs doen'. Toen dacht ik bij mezelf "ik ga hier iets nuttigs mee doen". Als de dag van vandaag schrijf ik nu artikelen. Artikelen wat over vanalles gaat. Het zou zelfs over jou kunnen gaan... En ik houd van koffie (dit wordt meestal ook zo standaard gezegd). Het liefste cappuccino/macchiato. Wat doe ik op de site en waar schrijf ik over? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld, deze vraag stel ik vooral mezelf. Ik houd mij vooral bezig over het nieuws rondom: YouTube en muziek. Naast het schrijven ben ik ook bezig met de groei van de site. Ik ben manager en zie de site graag groeien, help jij mee?!