Home Nieuws Jongeren Ontmoet de top van de muziekindustrie bij de WORK.SESSIE van YungCapital Records

Ontmoet de top van de muziekindustrie bij de WORK.SESSIE van YungCapital Records

Een carrière in de muziekwereld is gewild. Een duidelijke weg hiernaartoe ontbreekt alleen; of het nu je droom is om artiest, stylist, (label)manager of clipmaker te worden. YungCapital Records, het platenlabel van recruitmentspecialist YoungCapital, Top Notch en Bizzey, organiseert daarom op 22 november een speciale WORK.SESSIE in Amsterdam. “Wij geven jong creatief talent een unieke mogelijkheid om met de topspelers binnen de muziekindustrie in gesprek te gaan”, zegt Bizzey.


Bizzey, Kraantje Pappie, Jack Shirak, Qucee (Supergaande), Hugo de Koning (YoungCapital), Bram Krikke (SLAM FM), ParraTV, Vincent Patty (Top Notch/Noah’s Ark), Framez Productions, Fernando (FunX), Eric van Holland (Spotify), Mo Fouradi (Top Notch/ Noah’s Ark) en Rotjoch (101Barz) geven tijdens de WORK.SESSIE antwoord op vragen die tot nu toe onbeantwoord bleven. Aanmelden voor deze unieke kans op 22 november kan via https://www.youngcapital.nl/worksessie. Uit alle inzendingen wordt een selecte groep jongeren uitgenodigd.
 Over YungCapital Records
Het jongerenlabel YungCapital Records heeft het afgelopen jaar al meerdere succesvolle tracks met jong talent uitgebracht, waaronder het platina nummer ‘Last man standing’. Met het platenlabel laten YoungCapital, Top Notch en Bizzey zien dat hard werken, jong talent, creativiteit en ondernemerschap centraal staan in de hiphopscene. “Wij zetten het werk dat zich meestal achter de schermen afspeelt, in de spotlight”, zegt Hugo de Koning, oprichter van YoungCapital. “Met dit platenlabel hebben wij bewezen jong talent op nummer 1 te zetten”, aldus Bizzey. “Wij hebben de missie om talent en ondernemerschap te stimuleren bij jongeren, en dat doen we met dit label. Jong talent heeft gewoon de toekomst.”

Over YoungCapital
Recruitmentspecialist YoungCapital brengt jongeren en werkgevers samen via een (bij)baan, traineeship of opleiding, zodat zij elkaar kunnen helpen groeien. Met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar zijn de 1.300 medewerkers van YoungCapital zelf het levende bewijs van de impact die jongeren kunnen maken.