Home Nieuws Jongeren Zelf op jacht via StukTV app en bordspel

Zelf op jacht via StukTV app en bordspel

De populaire YouTube-serie ‘Het Jachtseizoen’ is terug! Al drie seizoenen lang volgen miljoenen kijkers de jacht op BN’ers die zich voor 1 dag verplaatsen in de rol van een ontsnapte crimineel. In dit vierde seizoen pakt het Stukteam niet alleen op het eigen kanaal uit, maar kunnen kijkers via de Jachtseizoen app én nota bene een ouderwets bordspel Het Jachtseizoen zelf beleven.

Gewapend met een snelle bus en uitgerust met de laatste hightech gear maken Giel, Thomas en Stefan het de BN’er boeven dit jaar wel héél lastig. Lukt het de BN’ers om 4 uur lang uit handen te blijven van Stukteam? Je ziet het vanaf 20 oktober, 10 weken lang op het StukTV kanaal en KIJK.

Net als in de serie, kunnen kijkers ook dit seizoen in de huid kruipen van de mannen van StukTV. In de app van ‘Het Jachtseizoen’ kunnen fans met een eigen team op jacht gaan naar een ontsnapte boef. Voor een nog betere ervaring, kunnen spelers zich zelfs bewapenen met de echte Jachtseizoen high tech opsporingsgear van Samsung, helemaal in StukTV stijl.

Omdat je nu eenmaal niet altijd met je vrienden en familie online in contact kunt zijn, komt StukTV dit jaar met Het Jachtseizoen bordspel. Een mooie kans om ook eens te ervaren hoe spannend een ouderwets bordspel kan zijn als het om StukTV gaat. Het Stuk TV bordspel is ondermeer verkrijgbaar via bol.com en spellenrijk.nl.

Het Jachtseizoen wordt mede mogelijk gemaakt door Samsung, Media Markt en Opel.