Home Entertainment Cobie Smulders niet, Natalia Tena wel naar Heroes Dutch Comic Con

Cobie Smulders niet, Natalia Tena wel naar Heroes Dutch Comic Con

© Heroes Dutch Comic Con

Nog zo’n twee weken en dan barst het razend populaire popcultuur-evenement Heroes Dutch Comic Con weer los. Vandaag laat de organisatie weten dat een van de eerder aangekondigde special guests, Cobie Smulders, wegens privé omstandigheden haar komst moet annuleren. Dit bericht komt op hetzelfde moment als de aankondiging van een nieuwe gast, namelijk die van Engelse actrice en muzikant Natalia Tena. 

Natalia Tena

De Londense Natalia brak door met haar rol als Ellie in de tv-serie ‘About a Boy’. Ook was zij een cast member van Harry Potter ’Order of the Phoenix’, waarin zij Nymphadora Tonks speelde, Lupin’s partner en vriendin van Harry. In diezelfde rol was zij tevens te zien in Harry Potter ‘The Half Blood Prince en ‘Deadly Hallows 1 & 2’. Game of Thrones fans kunnen haar herkennen van haar deelname aan de serie als ‘Osha’. In 2019 verscheen zij in het Star Wars universum als Xi’an in ‘The Mandalorian’. Meest recent kroop zij in de huid van ‘Katia’, die naast Keanu Reeves te bewonderen was in ‘John Wick: Chapter 4’. 

© Heroes Dutch Comic Con

Natalia zal zowel op 24 als op 25 juni aanstaande aanwezig zijn op Heroes Dutch Comic Con in de Jaarbeurs Utrecht. Fans kunnen haar vragen stellen tijdens een Q&A, met haar op de foto en een handtekening van haar bemachtigen. 

Helaas heeft actrice Cobie Smulders op hetzelfde moment haar komst naar de grootste comic con van Nederlands moeten annuleren wegens persoonlijke omstandigheden. Bezoekers die een Photobooth- en/of Meet & Greet-ticket hebben gekocht voor Cobie worden benaderd door de organisatie en krijgen hun geld terug.

Voor tickets en informatie: www.dutchcomiccon.com