Home Nieuws TV Nieuws Gaat Tatta Paus rippen?

[Video] Gaat Tatta Paus rippen?

© Jasper Suyk

Vanaf deze week vrijdag 28 april is de nieuwe film ‘Mocro Maffia: Tatta’ te zien bij Videoland. Na de heftige aanvaring met Paus en de mislukte ontvoering van Paus’ zus Samira in het vierde seizoen van de serie was Tatta spoorloos. In de film wordt duidelijk waar Tatta zich al die tijd bevond. In de zojuist verschenen trailer is al te zien dat hij van plan is Paus te rippen en zijn broer uit een gevangenis in Hongarije wil halen om hem daarbij te helpen. Als het Tatta lukt om zijn broer vrij te krijgen, belanden ze daar direct in een wespennest dat hem verder weg van zijn doel brengt dan ooit. Lukt het Tatta om zich terug te vechten en wraak te nemen op Paus? De 60 minuten durende film verschijnt in aanloop naar het vijfde seizoen van ‘Mocro Maffia’, waarvan de releasedatum later bekend wordt gemaakt.

De Videoland Original ‘Mocro Maffia: Tatta’ is vanaf vrijdag 28 april te zien. De film is geregisseerd door Victor D. Ponten en Joeri Holsheimer, geproduceerd door Fiction Valley en geschreven door Matthijs Bockting, Victor D. Ponten en Achmed Akkabi. 

Bron: Videoland Foto © Jasper Suyk

Vorig artikelRegisseur en cast van Guardians of the Galaxy Vol. 3 bezoeken Disneyland Paris voor het European Gala Event in Marvel Avengers Campus
Volgend artikel[Video] Olympiakos fans op het veld na verlies topper