Home Nieuws Film nieuws Regisseur en cast van Guardians of the Galaxy Vol. 3 bezoeken Disneyland...

Regisseur en cast van Guardians of the Galaxy Vol. 3 bezoeken Disneyland Paris voor het European Gala Event in Marvel Avengers Campus

© Marvel / The Walt Disney Company

Om de aanstaande release van Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3 te vieren, maakten schrijver en regisseur James Gunn en de cast Chris Pratt, Zoe Saldaña, Karen Gillan, Pom Klementieff en Vin Diesel een intergalactische roadtrip naar Disneyland Paris voor het European Gala Event in Marvel Avengers Campus. Beelden van het evenement zijn nu beschikbaar.

In Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3 vestigt de geliefde groep buitenbeentjes zich op Knowhere. Maar het duurt niet lang voordat hun leven op zijn kop wordt gezet door de echo’s van het turbulente verleden van Rocket. Peter Quill, nog steeds aan het bijkomen van het verlies van Gamora, moet zijn team om zich heen verzamelen voor een gevaarlijke missie om het leven van Rocket te redden – een missie die, als deze niet met succes wordt voltooid, mogelijk kan leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen. Met Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, met Vin Diesel als Groot en Bradley Cooper als Rocket, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter en Maria Bakalova. James Gunn is de regisseur en schreef ook het scenario. Kevin Feige produceert de film met Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Nikolas Korda, Simon Hatt en Sara Smith als uitvoerende producenten. Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3 draait vanaf 3 mei 2023 in de bioscoop.

© Marvel / The Walt Disney Company

Marvel Avengers Campus, een gloednieuw avontuurlijk universum waar gasten rekruten worden naast de Superhelden

In Marvel Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris worden gasten ‘rekruten’ om samen met de Superhelden in het hart van de actie te duiken, Ze kunnen epische avonturen beleven, vooral in spannende ervaringen zoals de attracties Spider-Man WEB Adventure en Avengers Assemble: Flight Force.

Marvel Avengers Campus is gemaakt door Tony Stark zelf om de volgende generatie Superhelden te ontdekken, rekruteren en trainen. Rekruten kunnen een actieve rol spelen naast de Superhelden, waaronder Star Lord & Gamora, Captain Marvel, Spider-Man en nieuwe Superhelden zoals Shuri in haar Black Panther-uitrusting. Marvel Avengers Campus is een volledig epische ervaring met spectaculaire en onverwachte ontmoetingen, restaurants en winkels waar rekruten zich kunnen uitrusten met hightech accessoires.

© Marvel / The Walt Disney Company

Nieuwe tijdelijke Guardians of the Galaxy Vol. 3 ervaringen in Disneyland Paris Vanaf 3 mei komen er ook nieuwe Guardians of the Galaxy Vol. 3 ervaringen in Marvel Avengers Campus en Disney Hotel New York – The Art of Marvel in Disneyland Paris, waaronder nieuwe snacks en drankjes, merchandise artikelen en speciale optredens van Star-Lord en Gamora.

Bron en foto © Marvel / The Walt Disney Company