Home Entertainment Heeft Belgium’s Got Talent-presentator Koen Wauters zélf een neus voor talent?

Heeft Belgium’s Got Talent-presentator Koen Wauters zélf een neus voor talent?

Game Of Talents; seizoen 1, aflevering 2 op donderdag 25 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Katja Schuurman

Hij presenteerde al zes seizoenen van de talentenjacht Belgium’s Got Talent, maar heeft Koen Wauters ook zélf een neus voor talent? Dat mag hij tonen in de tweede aflevering van Game of Talents op donderdag 25 februari om 20.40 bij VTM. Samen met de 24-jarige Jente neemt hij het op tegen een volledig vrouwelijk team uit Nederland, met actrice Katja Schuurman (bekend uit Costa!) en de 20-jarige studente Roos. Hun mond valt meer dan eens open van verbazing wanneer zeven artiesten hun talent komen tonen op het podium.

Game Of Talents; seizoen 1, aflevering 2 op donderdag 25 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Koen Wauters

Of ik een neus heb voor talent? Ik zou durven zeggen en ik mag hopen van wel”, zegt Koen Wauters in Game of Talents. “Ik presenteer Belgium’s Got Talent, waar zo ontzettend veel divers talent op het podium komt, dus ik ga er wel vanuit dat ik mijn vriend Jente ga kunnen helpen. Hij is erg geschikt voor Game of Talents, want hij heeft mensenkennis. Dat durf ik te zeggen omdat Jente leerkracht is en leerkrachten moeten snappen hoe iemand in elkaar zit om hen altijd te kunnen blijven motiveren.

Game Of Talents; seizoen 1, aflevering 2 op donderdag 25 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Koen Wauters & Katja Schuurman

Heeft Koen het bij het rechte eind? Samen met Katja en teamgenoten Jente en Roos probeert hij enkel op basis van intuïtie en mensenkennis te raden welke talenten bij welke artiesten horen. Alleen zo kunnen ze de mooie bedragen in de mysterieuze geldballen verzilveren. Onder andere de 9-jarige Nova en de 60-jarige Wini slaan iedereen met verstomming wanneer ze hun act komen uitvoeren. Doen ze dat met accordeon of freestyle BMX? Met burlesque of linedance? Met hoelahoep of grunten? En wat komt een specialist in flow arts juist doen? Deze zeven talenten zorgen voor spektakel op het podium van Game of Talents.

Wie vanuit zijn luie zetel wil meespelen met Game of Talents kan dat elke aflevering doen via vtm.be. Daar kunnen kijkers zelf een gokje wagen en raden welk talent bij welke artiest hoort.

Bron en foto’s © VTM DPG Media

Vorig artikel[video] Het is Showtime! Persona 5 Strikers is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Nintendo Switch en Steam
Volgend artikelTelefacts NU volgde sterrenchef Sergio Herman tijdens rampjaar: “Ik heb in 2020 helemaal niets verdiend”
Ik ben de eigenaar van Planetzone