Home Nieuws Sport Nieuws MVV contracteert Özgür Aktas

MVV contracteert Özgür Aktas

Özgür Aktas © Publiciteitvisie

MVV heeft verdediger Özgür Aktas gecontracteerd. De Nederlands-Turkse verdediger heeft voor de duur van 2 jaar getekend.

Aktaş kwam via JVC Cuijk in 2012 in de jeugdopleiding van Vitesse terecht om in 2015 naar de jeugdopleiding van NEC over te stappen. In 2018 verhuisde hij weer terug naar Arnhem waar hij aansloot bij Jong Vitesse. In 2020 werd hij voor een seizoen door Fortuna Sittard gecontracteerd dat hem direct verhuurde aan FC Dordrecht.

Medio 2021 ging hij naar Telstar om nu dan naar MVV over te stappen. Aktas is een robuuste verdediger die zijn tegenstander het leven zuur kan maken. Dat blijkt ook wel uit de cijfers van de Keuken Kampioen Divisie van afgelopen seizoen. In dit voetbaljaar waren er slechts vier spelers die méér persoonlijke duels wonnen. Aktas won er 209.

“Özgür Aktas is iemand die een winnersmentaliteit heeft en dit over kan brengen”, zegt technisch manager Ronny van Geneugden. Özgür Aktas: “MVV is een mooie club. Ondanks dat ik meerdere aanbiedingen had, heb ik op mijn gevoel gekozen. MVV heeft een mooie achterban en samen willen we komend seizoen weer naar minimaal de play offs.”

Bron: MVV Maastricht Foto © Publiciteitvisie