Home Nieuws Film nieuws Het laatste seizoen van fantasy-drama-serie Carnival Row in aantocht!

[Video] Het laatste seizoen van fantasy-drama-serie Carnival Row in aantocht!

© Prime Video

Met Orlando Bloom en Cara Delevingne in de hoofdrollen gaat op 17 februari in première

Prime Video heeft vandaag aangekondigd dat het laatste seizoen van Carnival Row, de Amazon Original fantasy-drama serie van Amazon Studios en Legendary Television met Orlando Bloom en Cara Delevingne in de hoofdrollen, op 17 februari 2023 in première gaat. Ook werd vandaag het key-art en de trailer gepresenteerd. De 10 episodes zullen wekelijks wereldwijd worden uitgebracht op Prime Video.

In een fantasiewereld waar mensen en andere wezens met elkaar in conflict komen, begint seizoen twee van Carnival Row met voormalig inspecteur Rycroft Philostrate a.k.a. Philo (Orlando Bloom) die een reeks gruwelijke moorden onderzoekt die de maatschappelijke spanningen aanwakkeren. Vignette Stonemoss (Cara Delevingne) en de Zwarte Raaf plannen wraak voor de onrechtvaardige onderdrukking door de menselijke leiders van The Burgue, Jonah Breakspear (Arty Froushan) en Sophie Longerbane (Caroline Ford). Tourmaline (Karla Crome) erft bovennatuurlijke krachten die haar lot en de toekomst van The Row bedreigen. En nadat ze is ontsnapt aan The Burgue en haar wraakzuchtige broer Ezra (Andrew Gower), komen Imogen Spurnrose (Tamzin Merchant) en haar partner Agreus Astrayon (David Gyasi) in aanraking met een radicale nieuwe samenleving die hun plannen in de war schopt. Met mensen en feeën verdeeld en vrijheid op het spel, zal elke held voor onmogelijke dilemma’s en zielsbepalende beproevingen komen te staan in de legendarische ontknoping van Carnival Row.

Carnival Row is een coproductie van Amazon Studios en Legendary Television. De serie wordt uitvoerend geproduceerd door showrunner Erik Oleson (Marvel’s Daredevil, The Man in the High Castle), Orlando Bloom, Cara Delevingne, Brad Van Arragon (Yellowjackets), Sarah Byrd (The Alienist, Strange Angel), Jim Dunn (Marvel’s Daredevil, Haven), Sam Ernst (Marvel’s Daredevil, Haven), Wesley Strick (The Man in the High Castle), en Travis Beacham (Pacific Rim, Clash of the Titans). Beachams A Killing on Carnival Row, waarop het project is gebaseerd, verscheen in 2005 in de allereerste aflevering van The Black List.

Bron en foto © Prime Video

Vorig artikel[Video] Cody Gakpo tweede maand op rij Eredivisie Speler van de Maand | Brian Brobbey is Johan Cruijff Talent van de Maand
Volgend artikelHier is de officiële trailer van Glass Onion: A Knives Out Mystery 🕵🔎