Home Games Kingdom Hearts-serie van Square Enix nu verkrijgbaar op Steam

[Video] Kingdom Hearts-serie van Square Enix nu verkrijgbaar op Steam

Kingdom Hearts © Disney/ Pixar en Square Enix

SQUARE ENIX® heeft vandaag de geliefde KINGDOM HEARTS-serie uitgebracht op Steam®, waarmee de iconische RPG-serie nu beschikbaar is voor een hele nieuwe groep spelers. De lancering betreft alle drie verzamelingen – KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX, KINGDOM HEARTS 2.8 Final Chapter Prologue en KINGDOM HEARTS III + Re Mind DLC. Alle games zijn nu speelbaar op pc en op Steam Deck-apparaten, en tijdelijk met korting te koop*.

Bekijk hieronder de aankondigingstrailer met als muziek de opnieuw opgenomen single “Simple and Clean” van Hikaru Utada, “Voor de uitdaging om één van mijn meest geliefde songs opnieuw op te nemen, heb ik de hulp ingeschakeld van mijn vriend en medewerker A. G. Cook. De nieuwe versies van “Simple and Clean”/“Hikari” zijn nog steeds de songs die ik 22 jaar geleden schreef, maar ze komen uit een andere plaats, een ander perspectief. Ze zijn reflectief, wijzer, en vriendelijker. Er bestaat in het leven geen winst of verlies, alleen ervaringen en wat we ervan leren. Ik denk met ontzag aan de vele levens die KINGDOM HEARTS heeft beroerd en verrijkt, en weet dat er nog meer gaan komen.” – Hikaru Utada, singer-songwriter

Sommige speelbare titels die deel uitmaken van KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX and KINGDOM HEARTS 2.8 Final Chapter Prologue hebben betere textures gekregen. Gebruikers die KINGDOM HEARTS III + Re Mind (DLC) aanschaffen ontvangen ook de nieuwe, platform-exclusieve Keyblade genaamd “Dead of Night.”

Hieronder een volledige lijst van KINGDOM HEARTS-titels die nu te koop zijn op Steam:

 • KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX
  • KINGDOM HEARTS FINAL MIX 
  • KINGDOM HEARTS Re:Chain of Memories 
  • KINGDOM HEARTS II FINAL MIX 
  • KINGDOM HEARTS 358/2 Days (HD cutscene compilation)
  • KINGDOM HEARTS Birth by Sleep FINAL MIX 
  • KINGDOM HEARTS Re:coded (HD cutscene compilation)
 • KINGDOM HEARTS 2.8 Final Chapter Prologue 
  • KINGDOM HEARTS Dream Drop Distance HD 
  • KINGDOM HEARTS χ Back Cover (movie) 
  • KINGDOM HEARTS 0.2 Birth by Sleep – A fragmentary passage – 
 • KINGDOM HEARTS III + Re Mind (DLC)
 • KINGDOM HEARTS INTEGRUM MASTERPIECE (bevat alle bovengenoemde verzamelingen)

Het eerste deel van de geliefde KINGDOM HEARTS-franchise werd in 2002 uitgebracht door SQUARE ENIX en was ontwikkeld onder regie van de legendarische game director Tetsuya Nomura. Met dit debuut begon een langdurige samenwerking tussen SQUARE ENIX en Disney. Sindsdien zijn er wereldwijd meer dan 36 miljoen games in de serie verscheept. Steam-gebruikers die reikhalzend  hebben uitgekeken naar de komst van de serie op het platform, kunnen nu samen met Sora, Donald Duck, Goofy en vele andere Disney-personages spannende avonturen beleven in de “Dark Seeker Saga”, die loopt van de originele KINGDOM HEARTS tot het veelgeprezen KINGDOM HEARTS III + Re Mind (DLC).

Deze KINGDOM HEARTS-titels zijn nu beschikbaar op pc via Steam. Ga voor meer informatie naar: https://www.square-enix-games.com/en_US/home

 * Aanbieding eindigt op 11 juli.** Deze actie eindigt op 24 juni om 23:59 PDT, dit is 25 juni 08:59 CEST

Tien magische avonturen zijn tijdelijk met korting te koop

Bron en foto © Disney/ Pixar en Square Enix