Home Games Eerste raid vanaf vandaag gratis beschikbaar in Ghost Recon Breakpoint

Eerste raid vanaf vandaag gratis beschikbaar in Ghost Recon Breakpoint

Project Titan, de eerste raid ooit in de Ghost Recon-franchise, is vandaag vanaf 21:00 uur gratis beschikbaar in Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint op Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC.

Project Titan introduceert een raid voor vier spelers, waar de meest ervaren spelers tot het uiterste gedreven worden. Ze nemen het op tegen de meeste geavanceerde drones van Skell Technology, de Titans, in de zwaarste end-gameuitdaging van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint tot nu toe. Project Titan vindt plaats op Golem Island, een compleet nieuwe locatie aan de kust van Auroa bestaande uit unieke omgevingen vol met zwavel, as en een actieve vulkaan. De Red Wolves hebben het eiland overgenomen en de AI laten werken aan nieuwe, dodelijke droneprototypes. De Ghosts moeten informatie verzamelen over deze levensgevaarlijke drones en al hun vaardigheden inzetten om ze uit te schakelen.

Om de raid succesvol te voltooien, verslaan spelers vier bazen genaamd Baal, Quantum Computer, Gargoyle en Cerberus. Alle bazen hebben unieke ontwerpen en mechanics waardoor tactische coördinatie en communicatie essentieel zijn om te overwinnen. Spelers hebben dan ook een volledige groep van vier spelers met een Gear Level van 150 of hoger nodig om toegang te krijgen tot Project Titan. De raid begint met een ‘Normal’ moeilijkheidsgraad en beloont spelers met de beste loot en outfits in de game. De raid wordt wekelijks opnieuw ingesteld om spelers te voorzien van een nieuwe uitdaging door middel van nieuwe opdrachten, vijandelijke opstellingen en beloningen. Ook worden de moeilijkheidsgraden ‘Easy’ en ‘Heroic’ begin 2020 geïntroduceerd, om de raid aantrekkelijk te maken voor alle typen spelers. Project Titan is de eerste grote contentupdate sinds de lancering van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint en volgt na een serie van kleinere gratis updates die ingrijpende verbeteringen naar de game brachten.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is nu verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC (en binnenkort ook voor Stadia), onder meer op de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.