Home Muziek JUKE en Talpa Social lanceren influencer radiolabel: Shout Out

JUKE en Talpa Social lanceren influencer radiolabel: Shout Out

SHOUT OUT is het nieuwe influencer audiolabel gemaakt voor ‘Generatie Z’*. Het initiatief is een samenwerking tussen audioplatform JUKE, Talpa Social en XM. Vanaf vandaag zijn de eerste SHOUT OUT live shows & podcasts te beluisteren via JUKE.nl en in de app van JUKE

Giel de Winter – Creative Director Talpa Social: “Voor iedereen, dus ook voor de jongere generaties, is muziek en audio enorm belangrijk. Het is een wereld waar enorm veel jong talent actief is. Het team van SHOUT OUT heeft een innovatief platform neergezet waar deze makers centraal staan, zoals YouTube dat voor video doet. Binnen dit platform voorziet SHOUT OUT het talent van een podium, studio, coaching en 24/u livestream waar zij al hun creatieve ideeën kunnen verwezenlijken.”

Bij SHOUT OUT vindt de luisteraar een digital-only zender met 24/7 muziek, (live) radioshows en eigen podcasts. Uiteraard zowel lineair als on-demand te beluisteren. De talenten zijn YouTubers en makers van influencer agency S1 die bijzondere ideeën hebben, iets tofs kunnen, de juiste vragen stellen, de beste antwoorden hebben en bovenal: 100% zichzelf zijn. Audioplatform JUKE laat met SHOUT OUT influencers hun eigen live radio, podcasts en muziek samenstellen; een logische, maar vooral vernieuwende stap. De gebruiker heeft kosteloos toegang tot alles wat SHOUT OUT te bieden heeft. 

Patrick Goldsteen – Managing Director JUKE: “Met deze audio original geeft JUKE aan wat ons audioplatform kan bieden. Zowel voor de luisteraar maar juist ook voor de maker. Van de nieuwste tracks en podcasts, tot complete eigen producties en live shows. In de zoektocht naar de beste en leukste audio, is een belangrijke taak weggelegd voor de bekende makers. We geven ze nu met SHOUT OUT een podium dit te creëren voor hun fans.” 

Het populaire duo ’Labratten’ (Daan Crefcoeur en Pieter Busman) bijt het spits af met hun eigen, wekelijkse terugkerende, avondshow. Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens (StukTV) en Gierige Gasten verzorgen de lekkerste weekendmix, terwijl Marlieke Koks zich blootgeeft in een exclusieve podcast. Ook Levy Jansen en Shaquille Polak (a.k.a. SJAAK) maken op korte termijn hun opwachting in de radiostudio met een liveshow. Andere namen en shows worden in een later stadium bekendgemaakt. Alle talenten hebben een intensief coaching traject gevolgd bij XM, de radio opleiding van Talpa Network.*jongeren geboren tussen 1995 en 2010

Bron en foto © Talpa

Vorig artikelEerste raid vanaf vandaag gratis beschikbaar in Ghost Recon Breakpoint
Volgend artikelStemmen voor Top 2000 van NPO Radio 2 is begonnen
Ik ben de eigenaar van Planetzone