Home Nieuws Gadgets & Electronica Amazon’s Black Friday / Cyber Monday weekend

Amazon’s Black Friday / Cyber Monday weekend

De Black Friday-week bereikt morgen zijn hoogtepunt. Op www.amazon.de/nl kunnen klanten duizenden aanbiedingen vinden met kortingen die oplopen tot wel 50 procent; van woonspullen en keukengerei tot speelgoed en elektronica. De eerste Black Friday-aanbiedingen staan vandaag vanaf 18:00 uur online. Dit geeft klanten 30 uur de tijd om de Black Friday-aanbiedingen te kopen. Wees er snel bij, want op is op.

Cyber Monday start dit jaar al in het weekend met Cyber Monday-weekend
Na Black Friday komt het Cyber Monday-weekend met drie dagen vol aanbiedingen! In 2018 was Cyber Monday de grootste winkeldag voor Amazon Nederland. Voor klanten die nog niet gevonden hebben wat ze zochten, biedt het Amazon Cyber Monday-weekend een nieuwe kans om hun favoriete producten tegen bijzonder lage prijzen te kopen.
Vanaf zaterdagmorgen 30 november 00:01 uur tot en met maandagavond 2 december 23:55 uur, kunnen klanten nog meer aanbiedingen vinden. Daarbij worden gedurende deze periode iedere dag aanbiedingen uitgelicht en de ´Deals of the Day´ worden dagelijks ververst.

Klanten die tijdens Black Friday of Cyber Monday-weekend op zoek zijn naar accessoires om hun kerstoutfits mee aan te vullen kunnen tot 50% besparen op merken zoals bijvoorbeeld Swarovski. Voor mensen die sportief zijn aangelegd kunnen fantastische aanbiedingen worden verwacht van onder andere Adidas.

Voor iedereen die extra inspiratie nodig heeft in de aanloop naar Kerstmis en Sinterklaas, is er de cadeauvinder op Amazon.de/nl en zijn er cadeau-ideeën voor Sinterklaas beschikbaar op Amazon.de/nl . Hier vind je een groot aanbod aan cadeaus voor alle doelgroepen in verschillende prijsklassen.

Vorig artikelDocu ‘Ik Ben Influencer’ rekent sterk af met stigma rondom de wereld van likes, subscribers en roem
Volgend artikelEerste raid vanaf vandaag gratis beschikbaar in Ghost Recon Breakpoint
Ik ben de eigenaar van Planetzone