Home Entertainment Stranger Things-acteur Joseph Quinn komt naar FACTS in Gent!

Stranger Things-acteur Joseph Quinn komt naar FACTS in Gent!

© FACTS

FACTS strikt Netflix-ster op 6 april in Flanders Expo

De Gentse comic con FACTS brengt op 6 april 2024 Stranger Things-acteur Joseph Quinn naar Flanders Expo, nu vooral populair door zijn rol als Eddie Munson in de voornoemde Netflix-serie en rijzende ster van Hollywood. Met toekomstige rollen in blockbusters als de MCU-film The Fantastic Four, A Quiet Place: Day One en de Ridley Scott-film Gladiator 2, zijn er dus genoeg redenen om enthousiast te worden van zijn passage in België.

In het vierde seizoen van de wereldwijde sci-fi-hitserie Stranger Things nam Amerikaans acteur Joseph Quinn de sprong naar het sterrendom met zijn rol van Eddie Munson. Ettelijke charismatische scènes en een epische gitaarsolo die zelfs Metallica wist te beroeren later, ligt Joseph Quinn in de bovenste lade bij menig sciencefiction-fan.

Die passage wekte ook bij Hollywood-producers de aandacht, met heel wat veelbelovende verschijningen als gevolg. ​ Recent werd aangekondigd dat hij in 2025 Johnny Storm/Human Torch zal vertolken in de MCU-film The Fantastic Four, en dat hij in 2024 meespeelt in John Krasinski’s A Quiet Place: Day One én in de vervolgfilm Gladiator 2 van Ridley Scott.

Eerder was hij onder meer ook te zien in Dickensian, Catherine The Great, Les Misérables en Howards End.

En nu komt hij dus naar FACTS, op zaterdag 6 april, in Flanders Expo Gent. Daar kunnen fans met hem op de foto, handtekeningen scoren in signeersessies en hem vragen stellen in grote vraag-en-antwoordshows. Voor meer details en prijslijsten, zie www.facts.be.

Bron en foto © FACTS