Home Entertainment Once Upon a Time-actrice Lana Parrilla naar Heroes Dutch Comic Con –...

Once Upon a Time-actrice Lana Parrilla naar Heroes Dutch Comic Con – Laatste tickets in verkoop!

© Heroes Dutch Comic Con

Once Upon a Time-fans opgelet: de Evil Queen keert terug naar Utrecht! Actrice Lana Parrilla, bekend van de populaire fantasy serie Once Upon a Time, komt op 18 en 19 november naar de Domstad om haar Nederlandse fans opnieuw te ontmoeten tijdens Heroes Dutch Comic Con. De actrice is geen onbekend gezicht voor bezoekers van de grootste comic con van het land: Parrilla was eerder te gast tijdens de wintereditie in 2018. Op veler verzoek heeft de organisatie haar weer uitgenodigd. Met de komst van Parrilla begint de line-up steeds meer vorm te krijgen. Eerder werden Elijah Wood, Famke Janssen, Eliza Taylor en Tasya Teles aangekondigd voor het evenement in de Jaarbeurs.

Lana Parrilla (1977) draait al enige tijd mee in Hollywood en heeft indrukwekkende rollen op haar naam staan. Zo begon ze haar carrière in de Steven Spielberg-film Semper Fi. Daarna volgde terugkerende rollen in televisieseries als Spin CityLost en 24. Maar haar rol in de Emmy-genomineerde fantasy serie Once Upon a Time als de schurk Regina Mills (ook wel Evil Queen) betekende haar grote doorbraak bij het publiek en leverde haar een enorme fanbase op. Meer dan 150 afleveringen kroop Parrilla in de huid van de Evil Queen. Hoewel de serie in 2018 ten einde kwam, is de serie tot op de dag van vandaag mateloos populair.

Recentelijk was de actrice te zien in het tweede seizoen van de Paramount+ serie Why Women Kill waarin onder andere Once Upon a Time-collega Ginnifer Goodwin ook te zien is. Tevens speelde Parrilla een belangrijke rol in het tweede seizoen van de Netflix-serie Lincoln Lawyer

Een walhalla van popcultuur

In november reizen er meer dan 55.000 bezoekers naar de Jaarbeurs Utrecht voor een weekend dat volledig in het teken staat van alles dat met popcultuur te maken heeft. Naast de bekende artiesten die er te gast zijn, zijn er ook toonaangevende schrijvers en striptekenaars aanwezig om te signeren en kennis te maken met hun fans. Met meer dan 7 hallen die vol staan met leuke activiteiten, merken, wedstrijden en merchandise, is er volop vermaak voor jong en oud.

Let op! De laatste tickets in de verkoop

Aanstaande woensdag 1 november gaan de laatste entreekaarten in de verkoop in de online webshop van Heroes Dutch Comic Con. Dit is de allerlaatste kans om een ticket te bemachtigen om aanwezig te zijn bij de grootste comic con van Nederland. Wees er snel bij, want op is op!  Kijk voor tickets en meer informatie op de website van de organisatie: 

dutchcomiccon.com

Bron en foto © Heroes Dutch Comic Con