Home Entertainment Michael Keet start première theatershow “Het geheime leven van geld”

Michael Keet start première theatershow “Het geheime leven van geld”

michael keet © moneyfulness

“Het geheime leven van geld” is de titel van de collegetour die 21 oktober in de Schalm in Veldhoven in première gaat. Michael Keet, spreker, ondernemer en auteur van de boeken ‘Moneyfulness’ en ‘Wie is de baas: jij of het geld?’ neemt het publiek mee door dat ‘deel van de wereld van geld waar het nog niet bekend mee is’. “Geld wordt als zwaar of moeilijk ervaren, daarom heb ik er een humoristisch sausje overheen gegoten.”

“Geld; je houdt ervan of je haat het, maar we hebben het allemaal nodig”, zegt Keet. Hij maakte een voorstelling die laveert tussen een collegetour en cabaret. “Ik maak het serieuze onderwerp ‘geld’ licht met een lach.” De ondernemer – van huis uit financieel mentor en auteur – deelt op 21 oktober in de Schalm in Veldhoven herkenbare verhalen over geld. “De verschillen tussen man en vrouw, hoe jouw geldbrein werkt, het uitstellen van het kooporgasme en welk geldtype je zelf bent. Deze voorstelling is voor iedereen die interesse in geld heeft én zin heeft in een leuke avond.”

Boek ‘Wie is de baas: jij of het geld?’ cadeau

“Geld maakt allerlei emoties en gevoelens los bij mensen, het kan het beste in iemand naar boven brengen, maar ook het slechtste”, vertelt hij. “Door de rol van geld te kennen kun je ook beslissen welke rol jij wil dat geld gaat spelen. Geld is nu eenmaal een belangrijk middel, of je wil of niet.” Omdat hij zo begaan is met de menselijke kant van geld, krijgt iedere bezoeker zijn boek ‘Wie is de baas: jij of het geld?’ aan het einde van de show cadeau. “Zo houd je nog eens wat over aan je theaterbezoek.”

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar bij Theater de Schalm en online via www.deschalm.com

Tevens is de voorstelling te volgen via de livestream waarvoor online ook tickets verkrijgbaar zijn. Kijk op www.hetgeheimelevenvangeld.nl voor andere data en locaties.

Bron en foto © Moneyfulness

Vorig artikelNederlands Latin-eventorganisatie breidt uit naar VS en Zuid-Amerika
Volgend artikelTeaser trailer Wanna Play? – CHUCKY – Gelanceerd en te zien bij FOX
Ik ben de eigenaar van Planetzone