Home Nieuws TV Nieuws Teaser trailer Wanna Play? – CHUCKY – Gelanceerd en te zien bij...

Teaser trailer Wanna Play? – CHUCKY – Gelanceerd en te zien bij FOX

CHUCKY -- "Death by Misadventure" Episode 101 -- Pictured: (l-r) Chucky, Zackary Arthur as Jake Wheeler -- (Photo by: Steve Wilkie/USA Network) FOX NL

In de nieuwe televisieserie Chucky wordt een idyllisch kleine Amerikaans dorp in chaos geworpen nadat een oude ‘Chucky’-pop opduikt bij een garagesale. Jake (Zackary Arthur) is een tiener die een saai leven leidt op een High School en neemt Chucky mee. Al snel worstelen de inwoners om de reeks gruwelijke moorden tegen te gaan, die ook de diepe verborgen geheimen van de stad blootleggen. Ondertussen kruipen vrienden en vijanden uit Chucky’s verleden terug in zijn wereld en dreigt de waarheid zich te onthullen achter zijn mysterieuze oorsprong.

CHUCKY — Season:1 — Pictured: Chucky — (Photo by: Brendan Meadows/USA Network)

Chucky wordt geproduceerd door UCP en is in handen van bedenker Don Mancini, David Kirschner, Nick Antosca en Alex Hedlund. Harley Peyton zal ook dienen als uitvoerend producent.  Mancini, de bedenker van de filmfranchise, schrijft de televisiebewerking, regisseert de eerste aflevering en is showrunner.Chucky is vanaf 11 november, elke donderdag om 22.00 uur te zien op FOX. Met vooorafgaand op 4 november om 22.00 uur de originele film Child’s Play (1988).

Bron en foto © Fox / Disney

Vorig artikelMichael Keet start première theatershow “Het geheime leven van geld”
Volgend artikelHét Aziatische popcultuur evenement, Heroes Made in Asia, nu ook in Nederland!