Home Entertainment Hét Aziatische popcultuur evenement, Heroes Made in Asia, nu ook in Nederland!

Hét Aziatische popcultuur evenement, Heroes Made in Asia, nu ook in Nederland!

© Heroes Made in Asia

Fans van Aziatische popcultuur kunnen hun hart ophalen tijdens de eerste Nederlandse editie van Heroes Made in Asia op zaterdag 16 en zondag 17 oktober 2021. Het razend populaire event trekt in België ruim 70.000 bezoekers en is het broertje van Heroes Dutch Comic Con, waar per editie 40.000 bezoekers voor naar de Jaarbeurs in Utrecht komen.

Nog maar één week en dan is het zover: hét Aziatische popcultuur event van Nederland opent voor de eerste keer haar deuren in Evenementenhal Gorinchem. Op zaterdag 16 en zondag 17 oktober 2021 kunnen liefhebbers met een passie voor all things Asia zich volledig onderdompelen in de Aziatische popcultuur. Van manga en anime tot de Aziatische keuken, en van cosplay tot gaming, er is van alles te doen. Dit is er allemaal te beleven tijdens het bomvolle programma van het leukste Aziatische popcultuur event van Nederland!

© Heroes Made in Asia

Zien en gezien worden
Wie denkt aan Aziatische popcultuur, denkt al snel aan alle indrukwekkende cosplayers die hun favoriete anime of manga personage tot leven laten komen. Heroes Made in Asia is dé plek om jouw cosplay-outfit te showen. Bewandel de Cosplay Catwalk om jouw cosplay trots te laten zien aan het publiek. Iedereen die de strijd aan durft te gaan met andere cosplayers, kunnen meedoen aan de Cosplay Contest (let op: de wedstrijd is vol, je kunt je niet meer opgeven voor deelname). Kom een kijkje nemen bij de Main Stage en moedig jouw favoriete cosplayers aan!

Een foodie walhalla
Wat is een evenement over Aziatische cultuur zonder de overheerlijke lekkernijen? Waan je in de straten van Azië op de Food Market. Proef de lekkerste taiyaki (gevulde pannenkoekjes in de vorm van een vis), takoyaki (hartige Japanse poffertjes met een vulling van octopus), en matcha thee. Voor iedereen die graag de handen uit de mouwen steekt, zijn er leuke workshops zoals een traditionele Japanse thee ceremonie of hoe je de schattigste bento lunchbox inpakt (kyaraben). Itadakimasu!

© Heroes Made in AsiaGame, set, Smash
Gamers opgelet! Daag je vrienden uit in allerlei soorten videogames. Van AR gaming tot retro games, je kunt je onmogelijk vervelen. Voor de fanatiekelingen zijn er diverse toernooien waaraan je mee kunt doen. Zo is er op beide dagen een Super Smash Bros. Ultimate 1vs1 toernooi, met een prijzenpot van 1000 euro. Er zijn nog gaming tickets beschikbaar voor beide dagen. Voor iedereen die graag een dansje waagt, is er een swingend Just Dance toernooi. Tijdens het toernooi kunnen mensen zich kwalificeren voor de finale, welke plaatsvindt tijdens Heroes Dutch Comic Con op 20 en 21 november 2021 in de Jaarbeurs Utrecht.

En nog zóveel meer…
Maak kennis met de tofste special guests! Niemand minder dan de stemacteur achter o.a. Ash Ketchum in Pokémon, Veronica Taylor, komt langs. Er is een optreden van Dress Up Town, die themesongs spelen van de bekendste animeseries. En er wordt zelfs een theatershow gegeven door Japone Artists. Wat jouw link met Aziatische popcultuur ook is, op Heroes Made in Asia ben je thuis!

Klik hier voor alle informatie op een rijtje

WIN weekendtickets klik hier!!

© Heroes Made in Asia

Bron en foto © Heroes Made in Asia