Home Entertainment Disneyland Paris nodigt fans uit om samen met haar artiesten mee te...

Disneyland Paris nodigt fans uit om samen met haar artiesten mee te zingen in een betoverende videoclip

Disneyland Paris nodigt haar community, fans en Cast Members over de hele wereld uit om samen met haar artiesten mee te doen in een betoverende videoclip en de klassieker ‘Can You Feel The Love Tonight’ thuis te zingen.


Disneyland Paris is afgelopen maart gestart met het activiteitenplatform ‘Disneyland Paris bij je thuis’, zodat de magie altijd blijft doorgaan, ook thuis. Op het platform zijn iedere week allerlei nieuwtjes te vinden, zoals spelletjes, instructiefilmpjes, tekenlessen en diverse video’s en recepten. Zo kan iedereen zijn dag opvrolijken met de magie van de Disney Parken.


Vandaag publiceert Disneyland Paris een nieuwe video, speciaal om de magische muziek van de Disney Parken met de fans thuis te delen. De artiesten van de Disneyland Paris musical ‘The Lion King: Rhythms of the Pride Lands’ hebben een ontroerende uitvoering van de grote klassieker ‘Can You Feel The Love Tonight’ gezongen en dit thuis gefilmd.

Disneyland Paris en haar artiesten nodigen ook alle fans uit om mee te doen in de volgende video! Iedereen kan meedoen door zichzelf te filmen, terwijl zij de klassieker ‘Can You Feel The Love Tonight’ a capella zingen, en deze video vervolgens op social media (Facebook, Instagram en Twitter) te delen met #DisneylandParisAtHome. Deelnemers hoeven geen professionele zanger te zijn, het belangrijkste is dat iedereen plezier heeft. Deelnemen kan ook door te dansen, een beroemde scène na te spelen of op een andere manier met een knipoog te verwijzen naar Disney’s meesterwerk The Lion King. De uiterlijke datum voor deelname is aanstaande zondag 10 mei om 00.00 uur. Wie weet schitter jij binnenkort in de volgende Disneyland Paris video!
De songtekst en alle informatie staat op de website https://athome.disneylandparis.com/nl/

Bron © Disney