Home Nieuws Gadgets & Electronica Samsung lanceert innovatieve functies voor Galaxy Buds

Samsung lanceert innovatieve functies voor Galaxy Buds

Samsung breidt de mogelijkheden van de Galaxy Buds uit via een software-update die vanaf vandaag beschikbaar is (1). Zo zijn de verbindingsmogelijkheden verbeterd en kun je de Galaxy Buds, net zoals de Galaxy Buds+, nu volledig draadloos gebruiken en je muziek gemakkelijker dan ooit meenemen. Ideaal voor tijdens het joggen, je werk of gewoon voor thuis.   In no-time verbonden met andere apparaten


Dankzij de nieuwe update kun je met de functie Swift Pair van Microsoft de Galaxy Buds makkelijker verbinden met een computer met Windows 10 (2). Dit levert nog betere geluidskwaliteit op die perfect is voor werkgerelateerde taken, zoals videocalls of muziek die je helpt bij je concentratie. Daarnaast kun je met Swift Pair de Galaxy Buds, net zoals de Galaxy Buds+, nu ook verbinden aan verschillende mobiele apparaten en computers (3). Hiermee heb je alle vrijheid om te switchen naar het toestel dat je wil gebruiken.

Stem het geluid op je omgeving af
Naast de extra verbindingsmogelijkheden biedt Samsung met deze update een gloednieuwe functie: Ambient Sound (4). Hiermee sluit jij je in een handomdraai even af van de wereld om je heen óf juist niet. Ambient Sound werkt heel eenvoudig. Als je de Buds aanzet, kun je de omgeving horen en bewust blijven van de wereld rondom je. Zelfs als je films kijkt of je muziek luistert. Wil je omgevingsgeluid blokken? Dan kan dat met één druk op de knop.

Je favoriete afspeellijsten altijd bij de hand
Ben jij een echte Spotify-fan? Dan is de update echt iets voor jou! Want je kunt nu met je Galaxy Buds en slechts één druk op de knop, direct luisteren naar je persoonlijke Spotify-afspeellijsten. Het enige wat je hoeft te doen is te tikken en vast te houden. Zo open je Spotify en luister je naar de muziek vanaf het punt waarop je gestopt was (5). Erg handig tijdens het sporten of andere bezigheden. Zin in een ander nummer? Tik en houd opnieuw vast. Vervolgens raadt Spotify speciaal voor jou samengestelde afspeellijsten aan. Op die manier ontdek je met je Galaxy Buds zonder moeite nieuwe favoriete nummers.

1) Beschikbaar voor computers met Windows 10, versie 1803 of hoger. Ga naar het menu ‘Bluetooth & andere toestellen’ in de instellingen van je computer om je Galaxy Buds te verbinden.
(2) Galaxy Buds ondersteunen Easy Pair van Samsung voor mobiele toestellen en Swift Pair van Microsoft voor computers.
(3) Ambient Sound kan vooraf ingesteld en geactiveerd worden via de applicatie Galaxy Wearable, die gedownload kan worden via de Galaxy Store of Google Play Store.
(4) Vereist voorafgaande installatie. Ga naar Instellingen en het menu “Touch Pad” om je voorkeuren te selecteren in de applicatie Galaxy Wearable. Deze functie is beschikbaar voor gebruikers die de laatste versie van de Spotify-app geïnstalleerd hebben op hun smartphone. Voor gepersonaliseerde muziek moet je welllicht een abonnement hebben.


Bron © Samsung