Home Games  Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt Mortal Kombat™ 11: Aftermath aan

[VIDEO] Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt Mortal Kombat™ 11: Aftermath aan

De eerste verhaaluitbreiding van de serie bouwt voort op de epische saga met nieuwe speelbare personages: Fujin, Sheeva en gastvechter RoboCop
 
Populaire Stage Fatalities, klassieke arena’s en Friendships keren terug in de gratis contentupdate voor alle Mortal Kombat 11-spelers
  Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag Mortal Kombat 11: Aftermath aangekondigd: een nieuwe uitbreiding voor de populaire videogame Mortal Kombat 11, de meestverkochte titel van de serie, die tijdens de 2019 D.I.C.E. Awards werd uitgeroepen tot vechtspel van het Jaar. Mortal Kombat 11: Aftermath, ontwikkeld door het bekroonde NetherRealm Studios, wordt eerst wereldwijd digitaal uitgebracht vanaf 26 mei a.s. en bouwt voort op de veelgeprezen verhaallijn met een gloednieuw, filmisch verhaal over vertrouwen en bedrog. De Mortal Kombat 11: Aftermath-uitbreiding is beschikbaar voor PlayStation®4, de Xbox One-reeks inclusief de Xbox One X, Nintendo Switch™, pc en Stadia.*

De epische saga gaat verder in Mortal Kombat 11: Aftermath. Fire God Liu Kang, de nieuwe tijdbewaarder en beschermer van het Earthrealm, moet nu de hulp inschakelen van enkele onwaarschijnlijke bondgenoten en bekende vijanden om een nieuwe geschiedenis te smeden. Het lot van twee werelden staat op het spel. De uitbreiding bevat nieuwe speelbare vechters, met de triomfantelijke terugkeer van Fujin, de god van de wind en samen met zijn broer Raiden beschermer van Earthrealm, en Sheeva, de vierarmige, half mens half draak-koningin van het oude Shokan-ras. RoboCop, de beroemde, zeer geavanceerde cybernetische politieagent debuteert in deze serie en voegt zich bij de vele populaire gastvechters uit Mortal Kombat. RoboCop in Mortal Kombat 11: Aftermath bevat de stem van acteur Peter Weller, die het populaire personage in beide originele films “RoboCop” (1987) en “RoboCop 2” (1990) vertolkte. Mortal Kombat 11: Aftermath bevat tevens drie nieuwe personageskinpakketten die geleidelijk worden uitgebracht.

Daarnaast krijgen alle Mortal Kombat 11-bezitters toegang tot nieuwe arena’s, waaronder de terugkeer van de Klassic Dead Pool en Soul Chamber arena’s, Stage Fatalities, de populaire finishing moves die gebruikmaken van de omgeving om tegenstanders uit te schakelen, en de populaire Friendship-modus uit de jaren negentig, waarin spelers hun tegenstanders op enigszins vriendelijke wijze kunnen verslaan. Deze opties zijn naast de release van Mortal Kombat 11: Aftermath beschikbaar als gratis contentupdate.

“Onze fans hebben genoten van de verhaallijn in Mortal Kombat en het is een genoegen deze te kunnen voortzetten en nieuwe personages toe te voegen aan de groep vechters uit Mortal Kombat 11: Aftermath,” aldus Ed Boon, creatief directeur, NetherRealm Studios. “Daarnaast worden Friendships en Stage Fatalities toegevoegd als onderdeel van de gratis contentupdate voor alle Mortal Kombat 11-spelers. Deze zijn erg populair onder onze fans en we zijn verheugd deze weer aan te kunnen bieden.”

Nieuwe spelers kunnen zich in de strijd voegen met de Mortal Kombat 11: Aftermath Kollection. Dit ultieme pakket bevat alle personages, verhaalcontent en spelopties in één ultiem pakket. Deze compilatie bevat Mortal Kombat 11 plus alle content van Mortal Kombat 11: Aftermath en het eerder verschenen Kombat-pakket, met zes (DLC) downloadbare contentpersonages: Shang Tsung, Nightwolf, Sindel, Terminator T-800, The Joker en Spawn, plus 25 extra personageskins. Spelers kunnen de Mortal Kombat 11: Aftermath Kollection nu digitaal pre-orderen* voor een prijs van €59.99. Spelers die pre-orderen krijgen direct na aankoop toegang tot Mortal Kombat 11 en het Kombat-pakket. De fysieke versie is vanaf juni alleen in de VS verkrijgbaar. 

Degenen die Mortal Kombat 11 al hebben gekocht kunnen de uitbreiding Mortal Kombat 11Aftermath nu alvast digitaal bestellen voor €39.99 of het Mortal Kombat 11: Aftermath + Kombat Pakket voor €49.99.

Iedereen die nu pre-ordert, ontvangt het Eternal Klash-skinpakket bij lancering. Het bevat drie nieuwe personageskinvarianten – “Unbound Rage” Scorpion, geïnspireerd op Mortal Kombat (2011), “Son of Arctika” Sub-Zero, geïnspireerd op Mortal Kombat: Deception en “Kori Power” Frost, een klassieke versie van de Lin Kuei-krijger.

Mortal Kombat 11 is de nieuwste telg in de veelgeprezen serie en biedt een diepere en meer gepersonaliseerde ervaring dan ooit tevoren. De meestverkochte titel heeft talloze opties en speltypen voor alle spelers, zoals de verhaalmodus, het systeem voor aanpasbare personagevariaties, Towers of Time, Kombat League, The Krypt en de karakteristieke lijst met terugkerende en debuterende vechters. Ze beschikken allemaal over verpletterende slagen en unieke Fatalities die op ongekend wrede wijze worden weergegeven.

*Mortal Kombat 11: Aftermath, Mortal Kombat 11: Aftermath + Kombat Pakket en Mortal Kombat 11: Aftermath Kollection niet beschikbaar voor pre-order op Stadia.

Bron © Warner Bros