Home Uncategorized Huawei presenteert Matebook 13,14 en pro

Huawei presenteert Matebook 13,14 en pro

Oke daar komt ie, De nieuwe Huawei MateBook 13 en 14 zijn gericht op een jonge doelgroep wat het betaalbaar maakt en maken de laatste technologie bereikbaar voor de massa. Ze combineren FullView beeldschermen met krachtige prestaties, draagbaarheid, duurzame kwaliteit en stijlvol design.

Nieuwe features

Beide notebooks hebben een FullView beeldscherm met 3:2-scherm, waardoor productiviteitsapps zoals Microsoft Wordt meer inhoud weergeven en het gebruiksgemak toeneemt. De beeldschermen hebben een zeer dunne rand en ondersteunen tot 10 simultane aanrakingen op het touchscreen. De nieuwe MateBooks hebben allerlei features die het gebruiksgemak vergroten zoals Finger Gestures Screenshot let wel dat deze beschikbaar zijn voor MateBooks met touchscreen en Huawei PC Manager 9.1.

De topmodellen van de Huawei MateBook 13 en MateBook 14 worden beide aangestuurd door een 8e generatie Intel® Core™ i7 8565U processor en een NVIDIA® GeForce® MX250 met 2GB GDDR5 GPU. De notebooks blijven goed koel dankzij een op haaienvinnen geïnspireerd koelsysteem dat zorgt voor een betere warmtegeleiding. De 57,4Wh (MateBook 14) accu zorgt samen met allerlei door Huawei ingebouwde energiebesparende slimmigheden voor een lange gebruikstijd.

Ook deze notebooks ondersteunen Huawei Share 3.0 met OneHop en Clipboard Sharing. Beide apparaten zijn gericht op studenten en young professionals, met features zoals de Finger Gestures Screenshot , Fingerprint Button 2.0 en Dolby Atmos®. De apparaten zorgen ervoor dat gebruikers altijd en waar dan ook verbonden zijn en dat ze hun smartphones en computers naadloos met elkaar kunnen laten samenwerken en dat is alleen maar handig zodat je alles snel en simpel bij elkaar hebt

De matebook 14 heeft nog iets leuks, Daar zit namelijk een camera ingebouwd op het toetsenbord. Oke alle laptops hebben tegenwoordig een ingebouwde (web)cam maar deze is vrij uniek door hem op het toetsenbord ter hoogte van de cijfers 6 en 7open te drukken of weer dicht te drukken (zie foto) Hoe veilig wil je het hebben? Maar aan de andere kant kan het zomaar een spycam worden als diegene het niet in de gaten heeft 😉

Matebook Pro

Vorig jaar tijdens MWC introduceerde Huawei de MateBook X Pro al. Deze allereerste FullView notebook was baanbrekend op het gebied van design, prestaties en connectiviteit Vandaag lanceert Huawei een volledig vernieuwde versie van de ultrabook. Deze nieuwe MateBook X Pro is zowel van binnen als van buiten nog beter met zeer krachtige prestaties.

De notebook herbergt een 13.9-inch 3K Ultra FullView beeldscherm met een scherm-toestelverhouding van liefst 91 procent. Het scherm ondersteunt tot 10 simultane aanrakingen op het touchscreen en ‘s werelds eerste Fingers Gesture Screenshot (let wel op deze zijn beschikbaar met Huawei PC Manager 9.1) waardoor een sterk intuïtieve gebruikservaring ontstaat. Met een 8e generatie Intel® Core™ i7 8565 processor en NVIDIA® GeForce® MX250 GPU met 2GB GDDR5 is de MateBook X Pro een echte krachtpatser. De ultra notebook heeft verder breedband WiFi, Bluetooth 5.0 en een snelle Thunderbolt™ 3 poort. Met het Dolby Atmos® Sound System hebben gebruikers een bioscoopervaring waar ze ook zijn. Ook op het gebied van connectiviteit is de nieuwe notebook verbeterd.

Onehop

De MateBook X Pro ondersteunt Huawei Share 3.0 OneHop, een feature die overdrachtsproblemen tussen Windows en Android telefoons verhelpt. Hiermee kunnen gebruikers niet alleen foto’s en video’s, maar ook documenten uitwisselen tussen hun smartphone en computer (30 Mbps). Ook schermopnames zijn makkelijk te maken. Door de telefoon te schudden en “PC HUAWEI Share” aan te tikken op de MateBook, wordt een schermopname van de notebook naar de smartphone gestuurd. Huawei heeft ook Clipboard Sharing ontwikkeld, waarmee gebruikers gemakkelijk gekopieerde content kunnen delen met andere apparaten