Home Nieuws Sport Nieuws N.E.C. contracteert jeugdspeler Kevin Kers

N.E.C. contracteert jeugdspeler Kevin Kers

Stadion van N.E.C © PlanetZone

Jeugdspeler Kevin Kers heeft vandaag zijn eerste profcontract bij de DFDS – N.E.C. Voetbalacademie ondertekend. Kers speelt al enige tijd in de jeugdopleiding van de Nijmeegse voetbalclub. De aanvaller komt uit voor N.E.C. o18, met als doel zich klaar te stomen voor het eerste elftal. 

De zeventienjarige Kevin Kers speelt sinds zijn twaalfde levensjaar bij de voetbalacademie van N.E.C. Als buitenspeler laat Kers al meerdere jaren de ambitie zien om op het hoogste niveau te willen en kunnen meespelen. De in Frankrijk geboren aanvaller tekent een contract dat hem de komende twee jaar aan de DFDS – N.E.C. Voetbalacademie verbindt.

Hoofd Coaching Dennis te Braak is trots op de ontwikkelingen binnen de DFDS – N.E.C. Voetbalacademie: “De afgelopen jaren hebben we als academie veel aandacht gelegd op individuele ontwikkeling van spelers. De verbintenis met Kers is een mooi voorbeeld van de ambitie van zowel deze jongen als van de voetbalacademie. We zijn blij dat we dit talent langer kunnen behouden en kijken uit naar de ontwikkeling die hij de komende jaren bij onze club gaat maken.”

Bron N.E.C. Foto © PlanetZone

Vorig artikelHeracles Almelo presenteert Brian de Keersmaecker als nieuwste aanwinst
Volgend artikelAjax bevestigt komst Maurice Steijn
Ik ben de eigenaar van Planetzone