Home Nieuws Sport Nieuws Heracles Almelo presenteert Brian de Keersmaecker als nieuwste aanwinst

Heracles Almelo presenteert Brian de Keersmaecker als nieuwste aanwinst

Brian de Keersmaecker (Photo by Nesimages/Michael Bulder/NES Images)

Heracles Almelo presenteert Brian de Keersmaecker als nieuwste aanwinst. De 23-jarige middenvelder komt over van FC Eindhoven en tekent in Almelo een contract tot medio 2027.

“Mijn eerste indruk van de club is erg goed. Iedereen is vriendelijk en het wow-effect van het stadion is groot. Ik verheug me erop om hier te spelen”, zegt De Keersmaecker bij zijn presentatie. “Heracles Almelo volgt me al langer en dat geeft een goed gevoel. Het is een grote club die nu weer gepromoveerd is naar de Eredivisie, het niveau waar Heracles Almelo thuishoort. Ik denk dat dit een goede volgende stap is in mijn carrière en ik kijk ernaar uit om hier te spelen.”

Technisch directeur Nico-Jan Hoogma is content met het aantrekken van De Keersmaecker: “Brian is een middenvelder die onze scouting al een langere tijd intensief volgt en we wilden hem heel graag hebben. We zijn blij dat we hem nu voor vier jaar hebben vastgelegd.”

De Keersmaecker speelde in de jeugdopleidingen van Club Brugge en Beerschot V.A. Bij laatstgenoemde club maakte hij in 2019 zijn profdebuut. Nadat De Keersmaecker met Beerschot V.A. promoveerde naar het hoogste niveau in België verruilde hij zijn vaderland voor een avontuur in Nederland. In 2020 tekende hij een contract bij FC Eindhoven waar hij in totaal drie seizoenen verbleef. In Brabant kwam de middenvelder tot 99 wedstrijden.

Bron: Heracles Almelo Foto © NESimages.nl