Home Nieuws Sport Nieuws Abed Nankishi wordt opnieuw een seizoen gehuurd van Werder Bremen

Abed Nankishi wordt opnieuw een seizoen gehuurd van Werder Bremen

17-08-2022: Sport: Abed Abdenego Nankishi op huurbasis naar Heracles Almelo ALMELO, NETHERLANDS - AUGUST 17: Abed Abdenego Nankishi op huurbasis naar Heracles Almelo. De vleugelaanvaller wordt gehuurd van Werder Bremen during the Transfer of and Abed Abdenego Nankishi op huurbasis naar Heracles Almelo at Erve Asito on August 17, 2022 in Almelo, Netherlands (Photo by Nesimages/Michael Bulder/NES Images)

Abed Nankishi wordt opnieuw een seizoen gehuurd van Werder Bremen. Vorig seizoen kwam de buitenspeler in augustus 2022 al voor een jaar op huurbasis over van de Duitse club. In het kampioensseizoen van Heracles Almelo kwam de rappe vleugelaanvaller tot 11 competitiewedstrijden waarin hij twee keer scoorde en een assist gaf.

Technisch directeur Nico-Jan Hoogma blijft geloven in de potentie van Nankishi: “We zijn erg blij dat we Abed nog een jaar kunnen huren. We hebben zijn kwaliteiten in de wedstrijden die hij heeft gespeeld mogen zien. Bovendien kan hij in principe op alle posities in de voorhoede uit de voeten.”

Nankishi gaf bij Werder Bremen aan dat hij een vervolg in Almelo zag zitten: “Ik heb het vorig seizoen enorm naar mijn zin gehad in Almelo. Het was een gave ervaring om kampioen te worden in de Keuken Kampioen Divisie. Nu ik mijn blessureleed achter me heb gelaten wil ik graag nog meer laten zien van wat ik kan.” De 20-jarige Nankishi staat al sinds 2013 onder contract bij Werder Bremen waar hij de jeugdopleiding doorliep. Nu gaat hij dus op voor zijn tweede seizoen op huurbasis bij Heracles Almelo.

Bron: Heracles Almelo Foto © NESimages.nl / Michael Bulder