Home Nieuws Sport Nieuws PEC Zwolle verder met Håkon Gangstad

PEC Zwolle verder met Håkon Gangstad

Håkon Gangstad © PEC Zwolle Media

Håkon Gangstad (21) heeft zijn contract bij PEC Zwolle met een jaar verlengd. Daarbij heeft de club de optie om de samenwerking met nog een jaar te verlengen. De Noor debuteerde afgelopen seizoen voor de Blauwvingers.

In de uitwedstrijd tegen Telstar maakte Gangstad zijn enige officiële minuten en was die wedstrijd met twee assists direct belangrijk. Daarna raakte de speler geblesseerd en kwam hij niet meer aan spelen toe in een officieel duel. Wel speelde de verdediger toen hij weer fit was wedstrijden voor PEC Zwolle O21 en het oefenduel met het eerste elftal tegen FC Emmen.

Gangstad heeft zin in het nieuwe seizoen: ,,Ik ben blij dat ik de kans krijg om me te blijven ontwikkelen bij deze club. Het afgelopen seizoen is niet geworden wat ik ervan verwacht en gehoopt had, maar nu ik weer fit ben ga ik vol voor mijn kans.”

Technisch directeur Marcel Boudesteyn: ,,Håkon heeft veel pech gehad afgelopen seizoen, maar wij zijn overtuigd van zijn kwaliteiten en hebben veel vertrouwen in hem. We willen Håkon dan ook graag aan het werk zien komend seizoen.”

Bron en foto © PEC Zwolle Media