Home Nieuws Sport Nieuws Joris Kramer vertrekt naar Go Ahead Eagles

Joris Kramer vertrekt naar Go Ahead Eagles

0
Joris Kramer vertrekt naar Go Ahead Eagles
Stadion van N.E.C © PlanetZone

N.E.C.-speler Joris Kramer heeft na één seizoen bij de Nijmegenaren zijn handtekening gezet onder een contract bij Eredivisionist Go Ahead Eagles. De in Heiloo geboren verdediger kwam in juli 2022 over van AZ Alkmaar, nadat hij het seizoen daarvoor al in Deventer op huurbasis speelde. De Deventenaren nemen Kramer definitief over van N.E.C. 

De 26-jarige verdediger Joris Kramer kwam in het afgelopen seizoen in totaal 24 wedstrijden uit voor de Nijmegenaren. Samen met verdedigers Iván Márquez en Philippe Sandler vormde hij meermaals de laatste linie van de formatie van trainer Rogier Meijer. Kramer speelt volgend seizoen in het rood-geel van Go Ahead Eagles, waar hij eerder in 26 Eredivisieduels uitkwam en tweemaal wist te scoren.

Carlos Aalbers over het vertrek van Kramer: “Met de komst van Bram Nuytinck in de achterhoede van ons elftal is het perspectief op speeltijd voor Joris gewijzigd. We begrijpen dat Joris graag zo veel mogelijk speelminuten maakt en een vaste basisspeler in een elftal wordt. Joris is een echte prof en een fijne collega om mee samen te werken. Daarom te meer gunnen we hem een overstap naar een club waar hij zich kan bewijzen. We wensen Joris alle goeds voor de toekomst.”

Bron: N.E.C Foto © PlanetZone