Home Releases Prime Video nieuwe releases April 2024

Prime Video nieuwe releases April 2024

© Prime Video

Dit zijn de nieuwe releases van Prime Video voor April 2024Check alle info!

Vanaf 4 april, serie

eten en chickies versieren, totdat Sinan verliefd wordt op Hannah, de vriendin van hun aartsvijand Tabaka. Terwijl Tabaka op zijn paard de jacht op de jongens inzet, probeert Sinan de liefde van zijn leven voor zich te winnen. En zo rollen de jongens van het ene naar het andere bizarre avontuur.

Van Flip van der Kuil, maker van New Kids en Random Shit.

Vanaf 5 april, documentaire

Is hij gek, een idioot of zit er toch iets in? In 2017 verkochten Didi Taihuttu, zijn vrouw Romaine en hun drie jonge dochters Joli, Juna en Jessa al hun bezittingen en stoppen het geld in Bitcoins.

Vanaf 11 april, serie

Fallout is gebaseerd op een van de allergrootste videogame series aller tijden. De serie gaat over de verdeeldheid tussen hen die iets bezitten en zij die niets hebben, in een wereld waar er bijna niets meer is. 200 jaar na de apocalyps keren de vriendelijke bewoners van de luxe schuilkelders gedwongen terug naar het door straling verwoeste landschap dat hun voorouders achterlieten. Ze zijn verbijsterd wanneer ze een ongelofelijk complexe, verrassend eigenaardige en zeer gewelddadige wereld ontdekken. Ella Purnell speelt Lucy, een optimistische Vault-bewoner met een Amerikaanse can-do mentaliteit. Haar empathische en idealistische aard wordt op de proef gesteld wanneer ze de nucleaire schuilkelder moet verlaten om haar vader te redden. Aaron Moten speelt Maximus, een jonge soldaat die zichzelf opgewerkt heeft tot schildknaap in de militaristische factie Brotherhood of Steel. Hij doet alles om het doel van de Brotherhood, orde en gezag in de wereld bewaken, te bereiken. Walton Goggins speelt de Ghoul, een achterbakse premiejager die een 200-jarige geschiedenis van de post-nucleaire wereld met zich meedraagt.

Vanaf 11 april, serie

De Bankzitters krijgen een week lang de sleutel van een prachtige B&B. Ze organiseren hier ieder hun eigen dag waarop ze bepalen wat ze met z’n vijven gaan ondernemen en beleven zo dé week van hun leven! De Bankzitters zijn al jaren niet meer weg te denken uit het Nederlandse YouTube-landschap. Matthy, Koen, Robbie, Raoul en Milo publiceren twee keer per week video’s die variëren van eetwedstrijden tot muziekvideo’s. Ze hebben video’s met meer dan een miljoen views, meerdere hitnoteringen, uitverkochte shows in de AFAS Live en een vierdubbele notering in de Top2000. Hun geheim? Echte vriendschap!

Vanaf 18 april, film

Na een rampzalige eerste date beloven Nicole en Max elkaars nummer kwijt te raken totdat hun honden een liefdesmatch vinden. Nicole en Max, die op hilarische wijze niet bij elkaar passen, worden gedwongen om verantwoordelijke co-ouders te worden, maar vinden uiteindelijk zelf de liefde.

Vanaf 22 april, serie

succesvolle tv-versie van Het Jachtseizoen zien we onder anderen de duo’s Rutger Castricum en Lilian Marijnissen, Bridget Maasland en Richard Groenendijk, Sylvia Geersen en Ferry Doedens, Wolter Kroes en John de Bever, en Tim en Tom Coronel. Zij hijsen zich in de oranje overalls en proberen uit handen te blijven van het bekende StukTV-trio Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns

Vanaf 25 april, film

Sino (Sinan Eroglu) en Mo (Mohamed Chaara) groeien op in dezelfde wijk in Amsterdam. Ze leren het klappen van de zweep al op jonge leeftijd kennen en ontwikkelen zich in no time tot twee streetwise rechercheurs. Wanneer ze een grote cocaïnesmokkel op het spoor komen zien ze dat als een enorme kans om zichzelf te bewijzen. Maar hun ‘unieke’ Turkse en Marokkaanse werkmethodes zorgen ervoor dat ze door de hoofdcommissaris (Daphne Deckers) van de zaak worden gehaald. Ze zetten het onderzoek stiekem door en als Sino’s vrouw Esra (Melisa Asli Pamuk) in de zaak verstrikt raakt, moeten ze alles op alles zetten om hun baan en familie te redden.

Vanaf 20 april, documentaire

De Tokkies: 20 Jaar Later vertelt het opmerkelijke verhaal van het gezin van Gerrie en Hanna Tokkie. Zij verwierven in 2003 ineens landelijke bekendheid door televisiecamera’s toe te laten in hun dagelijkse leven. Hiermee worden ze de eerste realitysterren van Nederland. Ze zijn een kijkcijferhit maar raken na een paar jaar in de vergetelheid. En terwijl het gezin het normale leven daarna weer probeert op te pakken, gaat heel Nederland aan de haal met de achternaam van Hanna. Het woord ‘tokkie’ wordt in de volksmond synoniem voor ‘asociaal’. 

Nu, 20 jaar later, willen de Tokkies hun naam zuiveren en hun verhaal vertellen. Over de impact van de negatieve stereotypering op hun leven en de gevolgen daarvan: geen werk, geen woning en neefjes en nichtjes die uitgescholden werden en klappen kregen op school. 

Met deze documentaire wil de familie bewijzen dat ze meer zijn dan de negatieve beelden die in het verleden zijn gecreëerd. Vader Gerrie is ernstig ziek en wil -nu hij dat nog kan- afrekenen met het stigma. Ook voor zijn kleinkinderen, de nieuwe generatie. “Trots wezen op elkaar”, daar gaat het hem om. De documentaire volgt de Tokkies terwijl ze hun verleden onder ogen zien en vertelt het verhaal van vandaag de dag.

Bron en foto © Prime Video