Home Entertainment ‘How I Met Your Mother’-actrice Cobie Smulders alsnog naar Nederland

‘How I Met Your Mother’-actrice Cobie Smulders alsnog naar Nederland

© Heroes Dutch Comic Con

Heroes Dutch Comic Con opnieuw een special guest aan voor de zomereditie op 21, 22 en 23 juni in de Jaarbeurs Utrecht. Cobie Smulders, bekend van ‘How I Met Your Mother’ en Marvel’s ‘The Avengers’, is op zaterdag 22 en zondag 23 juni aanwezig tijdens de grootste comic con van Nederland. Vorig jaar werd de actrice ook al aangekondigd voor het evenement, maar moest destijds helaas afzeggen wegens andere verplichtingen. 

Cobie Smulders maakte haar grote doorbraak in de Emmy-awardwinnende televisieserie ‘How I Met Your Mother’ (2005-2014). Meer dan 200 afleveringen lang was zij te zien als hoofdpersonage Robin Scherbatsky. Hoewel de comedyserie al enige tijd geleden ten einde kwam, is de serie tot op de dag van vandaag mateloos populair. Smulders keerde onlangs eenmalig terug als Robin in vervolgserie ‘How I Met Your Father’ (2022).

Sindsdien heeft Cobie niet stilgezeten. Zo is de actrice in een terugkerende rol te zien binnen het Marvel Cinematic Universe als agente Maria Hill, de rechterhand van Nick Fury (gespeeld door Samuel L. Jackson). Als Hill was Smulders onder andere te zien in de blockbuster ‘Avengers’-franchise, waaronder ‘Avengers: Endgame’ (2019). Daarnaast verscheen vorig jaar een miniserie met Maria Hill en Nick Fury op Disney+, genaamd ’Secret Invasion’.

Smulders speelde in verschillende televisieshows, waaronder ‘Friends from College’, ‘A Series of Unfortunate Events’ en ‘Impeachment: American Crime Story’. Voor haar rol als Dex Parios in ‘Stumptown’ ontving ze een nominatie in de categorie ‘Beste Actrice in een Dramaserie’ bij de Critics’ Choice Television Awards.

Cobie Smulders is op zaterdag 22 en zondag 23 juni tijdens het evenement aanwezig. Bezoekers kunnen haar ontmoeten tijdens een meet & greet, vragen stellen tijdens de Q&A’s op het hoofdpodium, een handtekening bemachtigen en met haar op de foto.  Kijk voor meer informatie en toegangskaarten op de website van de organisatie: dutchcomiccon.com

Bron en foto © Heroes Dutch Comic Con