Home Releases Nieuw op HBO Max in januari 2024

Nieuw op HBO Max in januari 2024

© HBO Max

Stream de HBO Original-serie True Detective: Night Country, The Curious Case of Natalia Grace: Natalia Speaks en Max Original On the Roam in januari op HBO Max.

Wanneer de lange en donkere winter aanbreekt in Ennis, Alaska, verdwijnen de acht mannen die het Tsalal Arctic Research Station bedienen spoorloos. Om de zaak op te lossen, moeten rechercheurs Liz Danvers (Jodie Foster) en Evangeline Navarro (Kali Reis) de duisternis die ze in zich dragen onder ogen zien en graven in de spookachtige waarheden die verborgen liggen onder het eeuwige ijs. De zesdelige miniserie TRUE DETECTIVE: NIGHT COUNTRY gaat op 15 januari in première op HBO Max.

Na het kijken van de veelbesproken documentaireserie The Curious Case of Natalia Grace bleven verschillende vragen hangen. Was het 6-jarige adoptiekind uit de Oekraïne eigenlijk een ‘volwassen sociopaat’ zoals haar adoptieouders Kristine en Michael Barnett beweerden? Of waren zij juist de boosdoeners door een jong kind zomaar uit huis te zetten en op zichzelf te laten wonen? Kijkers waren het over één ding eens: we willen het graag van Natalia zelf horen. Dat moment is nu gekomen in het even schokkende als onthullende vervolg: THE CURIOUS CASE OF NATALIA GRACE: NATALIA SPEAKS (04/01).

De Max Original-serie ON THE ROAM (18/01) is een achtdelige documentaireserie waarin Jason Momoa (bekend van o.a. Aquaman en Fast X) door de VS reist op zoek naar kunst, avontuur en vriendschap door de lens van vakmanschap.

Vanaf 1 januari

Fotografie Dinand van der Wal.

Vanaf 4 januari

Show Art

Vanaf 15 januari

Vanaf 18 januari

Jason Momoa, Nick Toscano, Brian Charles Vanderford, and Brian Cannon

Vanaf 25 januari

Vanaf 27 januari

CURB YOUR ENTHUSIASM – het laatste seizoen

TOKYO VICE – seizoen 2

THE REGIME – nieuwe HBO Original-miniserie

Vorig artikelRecordaantal deelnemers bij 163 Nieuwjaarsduiken in Nederland
Volgend artikelGlenn Miller’s Army Air Force Band Concert