Home Releases Nieuw bij TLC in mei 2023

Nieuw bij TLC in mei 2023

© TLC

Dit zijn de highlights van TLC en kijk terug of vooruit op Discovery+

Dr. Pimple Popper

Vanaf maandag 1 mei om 21:30 uur

Huiddokter Sandra Lee heeft al veel kwalen behandeld in haar leven, maar wordt soms toch nog verrast door een aandoening die ze niet eerder heeft gezien. In dit nieuwe seizoen van Dr. Pimple Popper krijgt ze te maken met enkele van deze primeurs. Ze gaat op speciaal huisbezoek bij een vrouw die zo’n ernstige vorm van eczeem heeft dat ze het risico loopt beide benen te verliezen. In een ander geval behandelt ze een man wiens rug en gezicht bedekt zijn met honderden lipoomtumoren. De toegewijde dokter gaat elke uitdaging aan met een glimlach en liefde voor haar patiënten en hun huid. Voor degenen die alle hoop op een normaal leven verloren hebben is Sandra Lee hun laatste hoop. In dit nieuwe boeiende seizoen komen we ook meer te weten van het persoonlijke leven van de vrouw achter de scalpel. Haar leven is duidelijk minder ‘oppervlakkig’ dan de aandoeningen die ze behandelt. 

> Kijk vanaf maandag 1 mei wekelijks vooruit op discovery+ 

Roy Donders Altijd Wat Bijzonders

Vanaf woensdag 10 mei om 20:30 uur

Na vijf jaar keert Roy Donders terug op de (digitale) buis met een spiksplinternieuwe realityserie! Nog niet zo heel lang geleden verraste de Brabantse zanger en ondernemer het hele land met het nieuws over zijn liefde voor een vrouw! Voorheen was namelijk bekend dat Roy liefdesrelaties had met mannen, maar nu is hij al een tijd gelukkig met Michelle. Zij wist het hart van Roy te veroveren en deze prachtige blondine met haar volle lippen en lange wimpers is dé ware voor de bekende Tilburger. Hun geluk kon dan ook niet op toen het verliefde stel er achter kwam dat Michelle zwanger is! Het kwam als een ware verrassing en voor Roy’s familie net zo, maar iedereen is zeer verheugd met de komst van dit nieuwste gezinslid! Wanneer baby Romi er dan uiteindelijk is, verandert er veel in korte tijd. Voor Roy was zijn nieuwe liefdesleven en het samenwonen met een vrouw al even wennen, maar met zo’n kleine erbij wordt het nog hectischer in zijn, normaal zo vreedzame en glimmende, Tilburgse paleisje. Dat laatste is voor de smetvrezerige Brabander misschien nog wel de grootste aanpassing. Waar eerst zorgvuldig de Swarovski-beeldjes in de vitrine werden afgestoft, staat Michelle nu aan het kookeiland haar langharige Pomeriaantjes bij te trimmen… Om nog maar niet te spreken over het gebrek aan kastruimte en de troep die dat met zich meebrengt… Gelukkig zit het verliefde stel nog op hun roze wolk, maar weten Roy & Michelle alle ballen in de lucht te houden? 

> Kijk vanaf woensdag 10 mei wekelijks vooruit op discovery+ 

7 Little Johnstons

Vanaf woensdag 17 mei om 19:30 uur

Grote veranderingen staan op stapel voor de ‘kleinste’ familie van Amerika. In het nieuwe seizoen van 7 Little Johnstons vragen Trent en Amber hun oudste zoon Jonah terug te verhuizen, zodat ze hem kunnen helpen zijn leven weer op de rails te krijgen. Ondertussen vragen Liz en Brice goedkeuring om samen te wonen en hun relatie naar een hoger niveau te tillen. Alex en Emma naderen hun 17e verjaardag en staan aan de vooravond van hun studies en carrières. Alex is gek op zijn lessen Broadcasting en Computer Science en maakt zelfs een commercial voor Trent bij de autodealer. Emma zit op haar beurt in een dilemma over wat ze met haar leven wil doen. Amber en Trent helpen haar bij het opzetten van stages bij een PR-bedrijf en een natuurprogramma in de hoop dat dit haar zal inspireren bij haar carrièrekeuze. Ook op liefdesvlak speelt er van alles. Anna’s relatie met Kyle was voorbij voordat het echt begon. Ze besluit dat ze een man moet zoeken die net als zij van honden houdt, dus gaat ze naar het plaatselijke hondenpark om leuke mannelijke hondenbezitters te bekijken. Het seizoen eindigt met een gezinsuitje naar de Little People-conferentie in Spokane, de eerste in twee jaar. Daar herenigen ze zich met de internationale uitwisselingsstudent Joose en ontmoeten ze zijn moeder voor het eerst. Ook krijgen ze een uniek aanbod om Joose en zijn familie in Finland te bezoeken.

> Kijk vanaf woensdag 17 mei op discovery+

90 Day Fiance: Love In Paradise

Vanaf zaterdag 20 mei om 22:00 uur

Liefde, lust en lange afstanden blijken niet altijd een goede combinatie. Ook niet als de liefde zich in het paradijs bevindt. Dat blijkt uit het nieuwe seizoen van 90 Day Fiance: Love In Paradise waarin vijf Amerikanen gevolgd worden die hun droompartner gevonden denken te hebben in paradijselijke oorden. Na de idyllische ontmoeting blijkt de voortzetting in een serieuze relatie niet altijd eenvoudig. Daniele uit New York reist opnieuw af naar de Dominicaanse Republiek om te trouwen met haar vakantieliefde Yohan die ze daar vijf maanden eerder ontmoette. Is de reusachtige womanizer wel echt klaar om zich te binden of trouwt hij om het geld, wat Danieles vrienden vermoeden? Aryanna raakte zelfs zwanger van haar vakantiecrush Sherlon op Jamaica. Zij wil daarom ook graag trouwen en een gezin stichten, maar Sherlon is erg terughoudend. Inmiddels is hun zoon Odin in Amerika geboren, zonder zijn vader om hem heen. Aryanna reist met Odin naar Jamaica in de hoop dat Sherlon nu wel wil trouwen. VaLentine ontmoette de Colombiaanse Carlos anderhalf jaar geleden online en de twee waren meteen verkocht. Toch hebben de twee ook de nodige seksuele issues omdat beide mannen ‘top’ zijn. VaLentine stelt daarom voor om een derde man erbij te halen die voor hen beiden als ‘bottom’ kan gelden tussen de lakens, maar dat ziet de jaloerse Carlos niet zitten. Hoe zal dit gaan nu ze elkaar voor het eerst in het echt ontmoeten in Colombia? Kijk tevens vanaf zondag 21 mei om 21:00 uur 90 Day Fiance: Love In Paradise Pillow Talk waar de favorieten van 90 Days samen de aflevering bekijken en bespreken. 

> Kijk nu al vooruit op discovery+

Eating With My Ex: Going Dutch

Vanaf vrijdag 26 mei om 22:30 uur 

De servetten zijn gestreken, de glazen opgepoetst en de messen geslepen… want vrijdag 28 april start namelijk weer een gloednieuw seizoen van Eating With My Ex: Going Dutch! In Nederland stíkt het schijnbaar nog steeds van de bekende ‘wrok-koesterende’ exen. Ook dít seizoen zit namelijk weer tjokvol reality ex-geliefden die elkaars bloed soms wel kunnen drinken… De ex-koppels schuiven bij Eating With My Ex: Going Dutch, na soms een lange ijzige strijd, weer bij elkaar aan tafel met als doel nader tot elkaar te komen. Maar zachte heelmeesters maken stinkende wonden, dus moet de vinger eerst eens goed op de zere plek gelegd worden. Tijdens een smakelijk drie gangen diner, krijgen beiden daarom per gang een pittige vraag voorgeschoteld. Deze stellen zij de ander met als ultiem doel: onbesproken zaken uitspreken en verzoening. Maar de kans dat dit resulteert in verhitte discussies, niet al te malse verwijten en daardoor zeer ongemakkelijke momenten aan tafel is des te groter… Kan er na het afrekenen nog een taxi naar huis worden gedeeld? Of blijft het haat en nijd tussen de exen? 

> Kijk vanaf  vrijdag 28 april vooruit op discovery+

Introducing, Selma Blair

Op dinsdag 30 mei om 21:30 uur 

In de aangrijpende documentaire Introducing, Selma Blair volgt filmmaker Rachel Fleit een jaar lang het leven van actrice Selma Blair nadat ze gediagnosticeerd is met de auto-immuunziekte Multiple Sclerose (MS). Het is een zeer persoonlijk verhaal waarin de kijker Blair van dichtbij ziet tijdens de zowel vrolijke als de moeilijke momenten, terwijl ze worstelt met de ziekte en zich voorbereidt op een risicovolle stamceltransplantatie. Het is ook een verhaal over veerkracht en over de worsteling met diepgewortelde mythes over schoonheid en de collectieve angst rond invaliditeit en sterfelijkheid. Met haar innerlijke kracht en humor gaat ze de strijd aan voor acceptatie van de ziekte en de lange zware weg naar herstel. “Mijn band met Selma was er meteen vanaf het begin. Vanaf ons allereerste FaceTime-gesprek zag ik meteen wie ze was: ontwapenend, charmant, rauw, echt en waar”, aldus regisseur Rachel Fleit. “Vanaf het begin wilde ik dit verhaal vertellen over een andere manier van in de wereld staan. Ik voel me vereerd dat Selma mij vertrouwde om haar verhaal te vertellen.”

> Kijk nu al op discovery+

Body Invaders

Vanaf dinsdag 30 mei om 20:30 uur 

Ongenode gasten die ons lichaam binnendringen en er alleen nog met hulp van artsen uit kunnen komen. Nee, we praten hier niet over geniepige bacteriën, virussen of parasieten, maar over ijzeren pinnen, scharen of zelfs speren die tijdens een ongeluk het lichaam doorboorden van verschillende slachtoffers die het gelukkig nog kunnen navertellen. Deze ongelooflijke, maar waargebeurde, verhalen komen voorbij in het nieuwe programma Body Invaders. Zoals de Schotse vrouw die na een struikeling met haar hoofd vast komt te zitten aan de scherpe punten van een hek. Of de oude man die tijdens het tuinieren valt en zijn tuinschaar dwars door zijn oog ziet gaan. Minstens zo gruwelijk is de Australiër die tijdens het vissen getroffen wordt door een anderhalve meter lange speer. Het pijnlijk gedetailleerde programma laat aan de hand van grafische beelden zien hoe de voorwerpen het lichaam konden binnendringen en hoe artsen het er weer uit kregen zonder al te veel extra schade aan te richten. Het programma zit ook boordevol tips over hoe je om moet gaan als je in zo’n pijnlijke situatie terecht mocht komen. De belangrijkste les alvast: trek het er niet zelf uit! 

> Kijk vanaf dinsdag 30 mei wekelijks op discovery+

Bron en foto © TLC