Home Nieuws Film nieuws Filmpremieres Week 16-2023 +WIN!

Filmpremieres Week 16-2023 +WIN!

© Copyright 2022 Warner Bros Entertainment Inc All Rights Reserved

Met deze week Evil Dead Rise, Aller Retour, Het Verloren Transport, A Good Person en Mafia Mamma waar je bioscoopkaarten van kan winnen! Check hieronder alle info en de trailers

Evil Dead Rise

© Copyright 2022 Warner Bros Entertainment Inc All Rights Reserved

New Line Cinema en Renaissance Pictures presenteren “Evil Dead Rise” van schrijver/regisseur Lee Cronin (“The Hole in the Ground”), waarmee de iconische horrorfilmreeks terugkeert. De hoofdrollen worden vertolkt door Lily Sullivan (“I Met a Girl”, “Barkskins”), Alyssa Sutherland (“The Mist”, “Vikings”), Morgan Davies (“Storm Boy”, “The End”), Gabrielle Echols (“Reminiscence”) en nieuwkomer Nell Fisher (“Northspur”). Dit keer speelt de film zich niet af in de bossen, maar in de stad. “Evil Dead Rise” vertelt het bizarre verhaal van twee van elkaar vervreemde zussen, gespeeld door Sutherland en Sullivan. Als hun hereniging wordt verstoord door vleesgeworden demonen moeten ze vechten voor hun leven in dit nachtmerriewaardige familieverhaal. “Evil Dead Rise” wordt geproduceerd door Rob Tapert (“Ash vs Evil Dead”, “Don’t Breathe”). De uitvoerend producenten zijn bedenker van de serie en horror-icoon Sam Raimi, cult-legende Bruce Campbell (“Ash” zelf) en daarnaast John Keville, Macdara Kelleher, Richard Brener, Dave Neustadter, Romel Adam en Victoria Palmieri. Achter de schermen wordt Cronin bijgestaan door director of photography Dave Garbett (“Z for Zachariah”, “Underworld: Rise of the Lycans”), production designer Nick Bassett (“Guns Akimbo”, “Sweet Tooth”), editor Bryan Shaw (“Ash vs Evil Dead”, “Spartacus”) en kostuumontwerper Sarah Voon (“Chasing Great”, “Inside”). De muziek is van Stephen McKeon (“The Hole in the Ground”, “Primeval”). New Line Cinema en Renaissance Pictures presenteren “Evil Dead Rise”, een productie van Pacific Renaissance en Wild Atlantic Pictures. De film wordt wereldwijd gedistribueerd door Warner Bros. Pictures.

Aller Retour

© Dutch FilmWorks

Een filmische roadtrip over verschillen, verder kijken dan vooroordelen en een onverwachte vriendschap. Onderweg naar Zuid-Spanje betrapt chauffeur Erika de Afrikaanse migrant Idy als die uit haar vrachtwagen glipt. Erika confronteert de man, maar door de situatie die daarop volgt, kan ze niet anders dan hem weer mee aan boord nemen. In eerste instantie zeer tegen haar zin, maar dan blijken de twee ondanks hun totaal verschillende levens veel met elkaar gemeen te hebben. Tijdens de rit naar het zuiden ontstaat een onverwachte vriendschap.

Het Verloren Transport

© September Film Distribution

In de lente van 1945 strandt een deportatietrein met honderden Joodse gevangenen bij een klein Duits dorp dat is ingenomen door het Rode Leger. Tot elkaar veroordeeld en in een situatie van diep wantrouwen, wanhoop en wraak ontstaat een onverwachte vriendschap tussen de Russische scherpschutter Vera, dorpeling Winnie en de Joods-Nederlandse Simone.

A Good Person

© The Searchers

Allison (Florence Pugh) heeft alles: een fantastische verloofde, een carrière die in de lift zit en fijne familie en vrienden. Dan slaat het noodlot genadeloos toe. Bij een fataal auto-ongeluk komt haar toekomstige schoonzus om het leven. Ook Allison komt er niet zonder kleerscheuren of emotionele littekens vanaf. Zij wordt uit het ziekenhuis ontslagen met niet verwerkt verdriet en een verslaving aan pijnstillers. Wanneer ze jaren later wil afkicken, komt Daniel (Morgan Freeman) op haar pad: de vader wiens dochter het ongeval niet overleefde. Verrassend genoeg deelt hij zijn eigen zorgen met Allison, en tussen de twee groeit een onwaarschijnlijke band die bewijst dat vriendschap en vergeving de instrumenten zijn die de diepste wonden kunnen helen.

Mafia Mamma + WIN!

© Independent Films

In Mafia Mamma volgen we het verhaal van een Amerikaanse vrouw (Toni Collette) die het maffia-imperium van haar grootvader in Italië erft. Begeleid door de vertrouwde raadgever van het imperium (Monica Bellucci) overtreft ze op hilarische wijze ieders verwachtingen, inclusief die van haarzelf, als het nieuwe hoofd van het familiebedrijf.

https://www.planetzone.nl/winacties/win-mafia-mamma-bioscoopkaarten/