Home Releases Nieuw bij TLC in januari 2024

Nieuw bij TLC in januari 2024

© Discovery

Dit kun je deze maand verwachten bij TLC

vanaf maandag 1 januari om 20:30 uur

Ondanks hun forse gewichtsverlies staan de zussen Tammy en Amy voor enkele moeilijke momenten in het nieuwe seizoen van 1000 LB Sisters. Hoewel Tammy het gelukkige nieuws krijgt dat ze na 14 maanden eindelijk de rehab-kliniek mag verlaten, weet ze wel dat ze haar kersverse echtgenoot Caleb daar zal moeten achterlaten. Hij krijgt nog geen toestemming en zal zijn strijd voor gewichtsverlies nu alleen voort moeten zetten. Amy is verheugd dat haar jonge zus weer naar huis komt, maar ze vreest wel dat dit extra zorg met zich meebrengt. Ze heeft het immers al druk genoeg met haar twee jonge kids Gage en Glenn. Daar komt bij dat haar man Michael amper meehelpt in de opvoeding, wat weer tot de nodige spanningen in de relatie leidt. Ondertussen voeren zussen Amanda en Misty hun eigen strijd tegen hun overgewicht en hoopt broer Chris snel dat hij een operatie krijgt om zijn overtollige huid te laten verwijderen. 

Kijk vooruit op discovery+ vanaf maandag 1 januari.

vanaf zaterdag 20 januari om 22:00 uur

In de nieuwe spin-off Eating With My Enemy: Going Dutch gaan de deelnemers dit keer niet met hun ex aan tafel, maar met hun vijand! We zijn getuigen van enemies, die na een doodse stilte of flinke ruzie weer bij elkaar aan tafel komen. Een ijzige storm vormt zich boven het restaurant wanneer de enemies tijdens hun diner met intens pittige vragen worden geconfronteerd. Het roept heftige emoties op: van afkeer en verdriet tot aan blijdschap en wie weet zelfs een vorm van verzoening aan het eind? Natuurlijk is de allerlaatste en meest prangende vraag te vinden op de rekening. Kunnen de rivalen hierna samen door één deur of lukt het maar niet om de strijdbijl te begraven? De spin-off bestaat uit drie afleveringen waarbij er in de eerste aflevering direct de grootste aartsrivalen tegen over elkaar gaan zitten! Niemand minder dan Michella en Lisa vechten voor het oog van de camera hun vete uit en dat gaat niet zonder slag of stoot… In dezelfde aflevering zien we ook hoe de twee boeren Geert en Geert Jan niet alleen voor hen nieuw culinair-terrein ontdekken, maar ook een al langslepende ruzie proberen uit te praten.

Kijk nu op discovery+.

vanaf donderdag 25 januari om 08:30 uur

Je hoeft geen miljonair te zijn om een huis te kopen op een toplocatie aan de kust. Dat laten de huizenkopers zien in het nieuwe seizoen van Beachfront Bargain Hunt. Zij willen maar wat graag een huis met uitzicht op zee, maar dan niet voor al te veel geld. Zoals Dominique Graham uit Californië die in haar eigen gewilde staat geen huis bij het strand kan betalen en dus op zoek gaat in Florida waar de prijzen mogelijk gunstiger liggen. Aan Pompana Beach, een half uur rijden van Miami, vindt ze drie appartementen van onder de 3,5 ton die toch allemaal uitzicht op zee hebben. Omdat ze er met haar moeder gaat wonen, wil ze wel twee slaapkamers en het liefst een woning die niet meer verbouwd hoeft te worden. Wordt het Admiralty Towers dat pal aan het strand ligt, maar wel een wat gedateerd interieur heeft of Pelican View dat helemaal af is, maar helaas aan een drukke weg ligt? Of toch Sand Dollar dat zelfs minder dan 3 ton kost? Wat het ook wordt, Dominique is nu al enthousiast, want binnenkort woont ze – net als de andere kopers in dit programma – toch maar mooi aan de zonnige kust! 

Kijk op discovery+ vanaf donderdag 25 januari.

Bron en foto © Discovery

Vorig artikelSTAR Channel Highlights Januari 2024 BE
Volgend artikelCartoonito Highlights januari 2024