Home Releases STAR Channel Highlights Januari 2024 BE

STAR Channel Highlights Januari 2024 BE

© The Walt Disney Company - STAR Channel

Dit kun je verwachten op het gloednieuwe kanaal Star Channel België

NIEUW!

The Walking Dead: Origins is een docuserie van de immens populaire horrorserie The Walking Dead. In deze 4-delige documentaire serie duiken we dieper in het verhaal van een aantal belangrijke personages. De acteurs vertellen zelf meer over de gebeurtenissen die een grote impact hadden in The Walking Dead. Elke aflevering belicht een rol van een acteur, met afleveringen gewijd aan Daryl Dixon (Norman Reedus), Maggie Rhee (Lauren Cohan), Negan (Jeffrey Dean Morgan) en Carol (Melissa McBride).

Vanaf 1 januari, elke maandag een dubbele aflevering vanaf 20:35 uur op STAR Channel

NIEUW!

Voormalig politiedetective Jack Grayling heeft zijn droom nagejaagd om cabaretier te worden op een luxe cruiseschip in de Middellandse Zee. Naast zijn optredens is hij ook op onderzoek gegaan naar een reeks moorden aan boord, met de hulp van de eerste officier Kate Woods.

Vanaf 15 januari, elke maandag een dubbele aflevering vanaf 20:35 uur op STAR Channel.

ONGOING

Een remake van de film ‘The Equalizer’ uit de jaren 80. Robyn McCall, een geheimzinnige oud-CIA-agent, moet al haar vaardigheden inzetten om mensen te helpen die nergens anders terecht kunnen. McCall overweegt om haar werk als de Equalizer aan de wilgen te hangen, tot rechercheur Marcus Dante haar vraagt te helpen zoeken naar een onvindbare groep bankovervallers.

Elke dinsdag, een dubbele aflevering vanaf 20:35 uur op STAR Channel.

Bron en foto © The Walt Disney Company – STAR Channel

Vorig artikelBedrade oordopjes hebben nog altijd veel voordelen
Volgend artikelNieuw bij TLC in januari 2024