Home Nieuws Uitgaan Nieuws Vestrock 2021 verplaatst naar 2022 | Vestrock Downtown 5 en 6 november...

Vestrock 2021 verplaatst naar 2022 | Vestrock Downtown 5 en 6 november 2021

VESTROCK wordt verplaatst naar 2022
Met pijn in ons hart moeten we laten weten dat we vanwege de COVID-19 maatregelen VESTROCK 2021 nogmaals moeten verplaatsen. Wederom een teleurstelling voor festivalgangers, vrijwilligers, artiesten, partners, leveranciers en voor ons als organisatie. We zijn heel dankbaar voor alle support die we ontvingen. Wat ons betreft gaan we knallen op 3, 4 en 5 juni 2022. We proberen de hoofdlijnen van het programma te handhaven, maar rekenen ook op nieuwe namen. 

VESTROCK DOWNTOWN: 5 en 6 november 2021
Onder voorbehoud van toestemming van de overheid houden we op 5 en 6 november 2021 het nieuwe kleinschalige najaarsfestival VESTROCK DOWNTOWN in het hart van het historische centrum van Hulst. Met de intieme sfeer van VESTROCK, een heerlijke line-up en zonder anderhalve meter restricties. We kijken ernaar uit om met jullie de vriendschap te vieren en op het leven te proosten! De kaartverkoop voor VESTROCK DOWNTOWN start in juni 2021. Meer informatie over het programma volgt later via o.a. de website en de socials van VESTROCK.

Tickets voor VESTROCK blijven geldig
Reeds gekochte VESTROCK tickets blijven geldig voor editie 2022. Bovendien wordt het mogelijk om je reeds gekochte ticket te gebruiken voor VESTROCK DOWNTOWN. Hierover volgt later meer informatie. 

Bron en foto © Vestrock

Vorig artikelRolfstone lanceert Active Noise Cancelling koptelefoon met langste accuduur in het segment
Volgend artikelDragon Quest Xi S: Echoes of an Elusive Age-Definitive Edition verkrijgbaar voor Stadia
Dj/producer en ik kom uit het Hooge noorden #050 neem een kijkje op mijn youtube kanaal abonneer en laat vooral weten wat je van mijn muziek vind