Home Nieuws Gadgets & Electronica Rolfstone lanceert Active Noise Cancelling koptelefoon met langste accuduur in het segment

Rolfstone lanceert Active Noise Cancelling koptelefoon met langste accuduur in het segment

De Nederlandse startup Rolfstone lanceerde eind februari haar koptelefoon met Active Noise Cancelling. De Rolfstone Focus koptelefoon heeft accuduur van maar liefst 70 uur met de Active Noise Cancelling aan. Zonder de Active Noise Cancelling is de accuduur zelfs 100 uur. Dit is de lang...

De Nederlandse startup Rolfstone lanceerde eind februari haar koptelefoon met Active Noise Cancelling. De Rolfstone Focus koptelefoon heeft accuduur van maar liefst 70 uur met de Active Noise Cancelling aan. Zonder de Active Noise Cancelling is de accuduur zelfs 100 uur. Dit is de langste accuduur in het segment.

Een groeiende groep thuiswerkers

De vraag naar koptelefoons met Active Noise Cancelling is door de steeds groter wordende groep thuiswerkers flink toegenomen. Met een Active Noise Cancelling koptelefoon blokkeer je afleidende geluiden en kun je perfect gebruiken tijdens het videobellen dankzij de ingebouwde microfoons. Rolfstone voldoet met hun eerste model koptelefoon, de Rolfstone Focus, gelijk aan deze wensen van de thuiswerkers. Dankzij een 70 uur durende accuduur kun je de koptelefoon bijna 2 gehele werkweken gebruiken zonder bij te laden.

.

Direct naar de consument

Rolfstone verkoopt zonder tussenhandel online direct naar de consument. “Hierdoor kunnen wij sneller de nieuwste features in onze producten verwerken en slaan we de extra kosten over die met traditionele tussenhandel gemoeid gaat.” aldus Joris Beerepoot, mede-oprichter van Rolfstone. De koptelefoon heeft een helder geluid en beschikt over een handige touchpad waarmee je kunt swipen om de muziek te bedienen.

Over Rolfstone Rolfstone is een merk van Nederlandse bodem en is gespecialiseerd in draadloze audio. Door directe samenwerking met de productiepartners en online-only strategie kunnen zij hun producten direct naar de klant leveren zonder tussenhandelaren. Hierdoor hebben zij sneller de nieuwste technologie, de beste Nederlandse klantenservice tegen scherpe prijzen.

..

Bron en foto © Rolfstone

Vorig artikelJos Luhukay nieuwe trainer VVV Venlo
Volgend artikelVestrock 2021 verplaatst naar 2022 | Vestrock Downtown 5 en 6 november 2021
Ik ben de eigenaar van Planetzone