Home Games Dragon Quest Xi S: Echoes of an Elusive Age-Definitive Edition verkrijgbaar voor...

Dragon Quest Xi S: Echoes of an Elusive Age-Definitive Edition verkrijgbaar voor Stadia

SQUARE ENIX® maakt bekend dat de hooggeprezen role-playing game DRAGON QUEST®XI S: Echoes of an Elusive Age™ – Definitive Edition nu verkrijgbaar is voor Google Stadia, zodat nu nog meer spelers van over de hele wereld de epische reis met The Luminary door Erdrea kunnen beleven. Spelers op Stadia kunnen vandaag nog vertrekken voor een groots avontuur in de sprankelende wereld van DRAGON QUEST XI, voor meer dan 100 uur aan geweldige gameplay en aangrijpende verhaallijnen.

DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition is het perfecte vertrekpunt voor het beleven van één van de meest geprezen role-playing game-franchises aller tijden. Deze definitieve versie van DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age bevat diverse nieuwe features en verbeteringen, zoals nieuwe zijverhalen over de personages, een retro 2D-mode, de 16-bit-wereld van Tickington, de optie om te wisselen tussen Engelse en Japanse voice-over, de volledig door een orkest ingespeelde soundtrack met de mogelijkheid om te wisselen tussen de symfonische soundtrack of de originele ‘synthesized’ soundtrack, een foto-mode, en meer, voor een onmisbare RPG-ervaring waar zowel fans van de serie als nieuwkomers van zullen smullen.

In de game beleven spelers een gevaarlijke reis als de Luminary, een opgejaagde held die zijn mysterieuze lot moet ontdekken met hulp van een charismatische cast van bonte personages. Tijdens dit avontuur trekken spelers door een betoverende wereld die tot leven is gewekt door de geestelijk vader van de serie, Yuji Horii, character designer Akira Toriyama en de componist van de serie, Koichi Sugiyama.

Ga voor meer informatie naar het Stadia-blog:

https://community.stadia.com/t5/Stadia-Community-Blog/This-Week-on-Stadia-FIFA-21/ba-p/56057.

Tenslotte is de game tijdelijk met 20% korting te koop op verschillende platformen:

DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition heeft de classificatie PEGI 12 en is verkrijgbaar voor de PlayStation®4-console, de Xbox One als Xbox Play Anywhere-titel, Windows 10 en pc (Steam ®), de Epic Games Store en Stadia Store.

Bron en foto © Square Enix