Home Nieuws Uitgaan Nieuws Pentatonix “The World Tour” ook op 2 april 2020 naar AFAS Live...

Pentatonix “The World Tour” ook op 2 april 2020 naar AFAS Live Amsterdam

Op donderdag 2 april 2020 komt de Amerikaanse a-capellagroep Pentatonix voor een extra concert naar AFAS Live in Amsterdam. Kaarten voor de eerste show op 28 maart verkochten in zeer korte tijd uit. De kaartverkoop voor de extra show gaat aanstaande vrijdag 22 november om 10:00 uur van start via Ticketmaster.

De drievoudig Grammy® Award-winnaars en multi-platina-verkopende stemkunstenaars van Pentatonix hebben wereldwijd al meer dan 10 miljoen albums verkocht, en tijdens hun uitverkochte shows over de hele wereld voor honderdduizenden fans opgetreden. Hun YouTube-kanaal heeft inmiddels ruim 17 miljoen abonnees, die samen niet minder dan 4 miljard videoweergaven opleveren.

Hun titelloze album uit 2015 heeft de gouden status behaald en kwam binnen op #1 in de Billboard 200. In totaal behaalden negen Pentatonix albums de top 10 van de Billboard 200 (twee albums bereikten de nummer 1) Pentatonix ontving talloze bekroningen voor multi-platina, platina en gouden albums en singles. Hun vertolking van de nummers, “Mary, Did You Know?” en “Hallelujah” werden eveneens platina.

De groep heeft inmiddels drie Kerstspecials op NBC gehad, bracht in 2015 een tourdocumentaire uit – On My Way Home – en verscheen in de speelfilm Pitch Perfect 2. In oktober 2017 bracht Pentatonix een luxe versie van hun platina Kerstalbum, A PENTATONIX CHRISTMAS DELUXE, uit 2016 uit. Het volgende jaar, in april 2018, zag de eerste collectie uit de PTX Presents-serie van de groep het licht:  PTX PRESENTS: TOP POP VOL. 1, met 11 door PTX samengestelde moderne popsongs. In september van dat jaar ging de groep op een Noord-Amerikaanse tournee met 39 data.

Afgelopen zomer bracht Pentatonix hun versie van “Can You Feel The Love Tonight” uit Disney’s “The Lion King” uit. Daarnaast is Pentatonix ​​momenteel bezig met hun World Tour, waarvan onlangs de Noord-Amerikaanse run van 44 data is afgerond. Er volgen nog tourdata in Mexico, Brazilië, Argentinië, Japan, Manilla, Australië en Nieuw-Zeeland. Ze sluiten het jaar af met een reeks Kerstconcerten. De Europese data worden vanaf maart toegevoegd aan de World Tour.

Op 25 oktober kwam het album THE BEST OF PENTATONIX CHRISTMAS uit. Dit best-of album bevat vier nieuwe nummers, naast de populairste en best verkopende nummers van het kwintet en alle hoogtepunten van hun afgelopen 4 Kerstalbums.

In 2016 stond Pentatonix reeds in een uitverkochte AFAS Live. De show op 28 maart was binnen enkele uren uitverkocht.

Pentatonix: The World Tour
Zaterdag 28 maart 2020 | AFAS Live, Amsterdam (uitverkocht)
Donderdag 2 april 2020 | AFAS Live, Amsterdam (extra show)

Aanvang: 20:00 uur | Entree: €47,60 (incl. servicekosten)
Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/pentatonix
De kaartverkoop voor het extra concert start vrijdag 22 november om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en
0900 – 300 1250 (60 cpm).




Vorig artikelHelp! Ik sta naakt online..
Volgend artikelBovennatuurlijke releases in december: Supernatural S14 + boxset S1-14
Ik ben de eigenaar van Planetzone