Home Entertainment Milkshake Festival: Comeback van Erwin Olaf & Jessie Ware op Supertoys Stage

Milkshake Festival: Comeback van Erwin Olaf & Jessie Ware op Supertoys Stage

© Milkshake Festival

Jessie Ware komt zondag 31 juli naar Milkshake Festival op het Westergasterrein in Amsterdam. De Engelse singer-songwriter maakt haar opwachting op de Supertoys Stage op zondag op het tweedaagse festival. Jessie Ware heeft met haar albums en singles in het Verenigd Koninkrijk diverse Top 10-noteringen op haar naam staan. Bovendien leverde de tekstuele bijdragen aan nummers van onder anderen Ed Sheeran.

Erwin Olaf had voor het laatst zijn eigen stage in 2017 en maakt dit jaar een comeback met een liefdevol en hartverwarmende sfeer om de hardheid in de wereld iets te verzachten.

Milkshake Festival is inmiddels uitverkocht. In 2021 ging de editie niet door vanwege de toen geldende Corona-maatregelen. Alle tickets zijn destijds aan de kopers terugbetaald. Op 14 februari jl. ging de kaartverkoop voor de editie van 2022 van start. Binnen één uur gingen alle tickets over de toonbank. De organisatie onderzoekt echter de mogelijkheid om nog extra tickets beschikbaar te stellen.

Milkshake Indoor

De organisatie van Milkshake kondigt nu ook een indoorversie aan: op 25 juni 2022 is de Maassilo in Rotterdam plaats van handeling. Dat is gelijktijdig met de Rotterdam Pride. Tickets zijn te koop via MilkshakeFestival.com. Oprichter Marieke Samallo: “Ik kan bijna niet geloven dat we eindelijk weer mogen!’ Gezien de grote vraag naar tickets zijn we druk bezig om toch nog een laatste batch tickets voor het festival aan te bieden om illegale handel te voorkomen.”

Milkshake Festival is opgericht in 2012 en sinds de vijfde editie in 2016 uitgegroeid tot een tweedaags festijn. Het dance-festival is ontwikkeld vanuit de gedachtegang ‘niets moet, alles mag’. Het laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken heeft. Tijdens Milkshake heerst er een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Het leven is juist een feest dankzij de grote diversiteit van huidskleuren, seksuele voorkeuren, gender en een scala aan verschijningsvormen. Milkshake viert de stad en haar initiatieven en zet zich in voor iets meer hoffelijkheid en liefde voor elkaar. Dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, zwart of wit: mensen zijn het zout van de aarde en dit gaan we vieren!

Bron en foto © Milkshake Festival

Vorig artikelCasio hult de nieuwste GA-B2100 in duurzaam jasje
Volgend artikelKawtar Ehlalouch en Robin Keyaert presenteren de ochtendshow op MNM
Ik ben de eigenaar van Planetzone