Home Entertainment Gotta catch ‘em all: zanger van Pokémon themalied aanwezig bij Heroes Made...

Gotta catch ‘em all: zanger van Pokémon themalied aanwezig bij Heroes Made in Asia

Heroes Made in Asia © Bart Nijs fotografie

De eerste special guest voor het Aziatische popcultuur evenement Heroes Made in Asia is bekend! Jason Paige, de zanger achter het iconische Pokémon themalied “Gotta catch ‘em all”, reist af naar Gorinchem voor een ontmoeting met zijn Nederlandse fans. Ook zijn er nieuwe manga artiesten en cosplay juryleden aan de line-up toegevoegd voor het evenement op 30 april en 1 mei in Evenementenhal Gorinchem.

Het zal voor velen nostalgische gevoelens oproepen, het themalied van de razend populaire animeserie Pokémon. “Gotta catch ‘em all” is al jaren onlosmakelijk verbonden met de serie. Jason Paige scoorde zelfs de afgelopen 5 jaar een notering in de Top 2000 van NPO Radio 2, met als hoogste notering een 115e plaats (2018). Paige heeft naast zijn werk voor de anime ook samenwerkingen met iconische artiesten als Aerosmith, Meat Loaf, Liza Minelli en Enrique Iglesias op zijn naam staan. Tijdens Heroes Made in Asia geeft hij een optreden voor alle bezoekers, is hij aanwezig voor een Q&A sessie, en doet hij een exclusieve meet & greet sessie met een kleine selectie fans.

Volledige jury voor Cosplay Contest bekend

De jury voor de Cosplay Contest is compleet! Het tweede en derde jurylid, die deelnemers onder de loep gaan nemen, is bekend gemaakt. Cosplayers en influencers Inspector Lemon en Pugoffka maken de jury compleet. De Amerikaanse Inspector Lemon heeft, met meer dan 580.000 TikTok volgers, een grote following die haar cosplays nauw in de gaten houdt. Pugoffka uit Oekraïne, is een doorgewinterde professional en heeft tijdens meer dan 50 cosplay wedstrijden gejureerd. Eerder werd de Amerikaanse AKrCos al als jurylid aangekondigd. De Nederlandse Sakuraflor neemt als host de presentatie op zich.

En nog zoveel meer! Het programma voor Heroes Made in Asia krijgt steeds meer vorm met diverse leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Van Cosplay tot gaming en van food tot K-pop, er is voor iedereen wel iets leuks te beleven. Kijk voor meer informatie over het evenement en tickets op de website van Heroes Made in Asia: made-in-asia.nl

Bron en foto © Heroes Made in Asia

Vorig artikelWIN! Willem II stripboek ‘Trots van het voetballand’
Volgend artikelCasio hult de nieuwste GA-B2100 in duurzaam jasje
Ik ben de eigenaar van Planetzone