Home Nieuws Uitgaan Nieuws Gabriel Rios – Ancienne Belgique, Brussel – 22/11/2021

Gabriel Rios – Ancienne Belgique, Brussel – 22/11/2021

Gabriel Rios is geboren in San Juan, Puerto Rico, maar verhuisde tegen zijn 17de naar Gent, België. In die zin kennen we hem hier met plezier van zijn eerste popgroepjes, tot fraaie samenwerkingen met Jo Bogaerts, Jef Neve, Kobe Proesmans en The Colorist, Ruben Samama… En qua output zeer boeiende, uiteenlopende albums als Ghostboy, This Marauder’s Midnight, en nu weer het ravissante Flore.

Flore is een begeesterend eerbetoon aan de muziek uit zijn jeugd, of beter: liedjes die zijn vader of grootvader graag door hem hadden horen zingen. Niet zomaar nostalgie evenwel: Flore klinkt zowel historisch verantwoord als iconoclastisch gestoord, een ode aan de populaire, maar daarom niet minderwaardige volkse deuntjes uit dit Caraïbisch melomaan wingewest. Rios op zijn best, een authentieke artistieke piek!Dit concert is een co-presentatie tussen de AB en Live Nation.

START TICKETVERKOOP DONDERDAG 7 OKTOBER, 10UTICKETS VIA LIVENATION.BE ABCONCERTS.BETICKETPRIJS 28 EURO (INCL. MOBILITEIT & SERVICEKOSTEN)

Bron en foto © Live Nation Belgium

Vorig artikelEPOS onthult vlaggenschip headset serie H6PRO
Volgend artikelDe Verraders verkocht aan NBC Amerika en BBC Engeland