Home Nieuws Gadgets & Electronica EPOS onthult vlaggenschip headset serie H6PRO

EPOS onthult vlaggenschip headset serie H6PRO

© Epos

Premium gaming audiomerk EPOS onthult vandaag de nieuwe generatie, tot het  topsegment behorende H6PRO Closed en H6PRO Open akoestische gaming headsets. Voortbouwend op de meermaals bekroonde  GSP 600-serie, levert de H6PRO-serie uitzonderlijke, natuurlijke en betrouwbare audio voor de ultieme gaming audio-ervaring – in  zowel de open als de gesloten akoestische variant. Met krachtig geluid, intuïtieve afneembare microfoonarmen, duurzame materialen, langdurig comfort en nog veel meer, ontketent de H6PRO-serie “The Power of Audio” voor een breed scala aan game-ervaringen. De H6PRO Closed en Open akoestische headsets zijn geschikt voor Mac®, PS4™, PS5™, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch en vanaf nu verkrijgbaar.

H6PRO Closed – Hoogwaardige audio voor de competitieve gamer
De H6PRO Closed zet de evolutie van de veelgeprezen GAME ZERO en GSP 600 gesloten akoestische serie voort en levert krachtige gaming-audio met uitstekende passieve ruisonderdrukking, zodat je je volledig op de game kunt richten. De H6PRO Closed is verkrijgbaar in Sebring Black, Racing Green en Ghost White en biedt dynamisch, krachtig geluid – zonder dat dit ten koste gaat van de nauwkeurigheid.
 
Voor gamers die nauwkeurigheid, controle en betrouwbaarheid nodig hebben om op hun best te presteren, ontketent de H6PRO Closed de game met een scala aan ongeëvenaarde functies, waaronder:

  • Gesloten akoestisch headsetontwerp – De H6PRO Closed is voorzien van gesloten oorschelpen om afleidingen uit de omgeving weg te nemen . Hierdoor kunnen spelers zich concentreren op elk audiodetail en daarmee het maximale uit hun competitieve voordeel halen.
  • Maximaal comfort voor lange gamingsessies – Voor gamers die zich urenlang intensief willen focussen, beschikt de H6PRO Closed over vele functies voor langdurig gamen, zoals een lichte, gevoerde hoofdband, verstelbare oorschelpen met dubbele as en oorkussens van memory foam.
  • Afneembare lift-to-mute microfoon – Gamers duwen simpelweg de microfoon omhoog om alle communicatie direct te dempen. De handige magnetische microfoonarm van de headset – gepositioneerd voor optimale spraakontvangst – kan eenvoudig worden verwijderd en vervangen door een stijlvol afdekplaatje bij gebruik van een externe microfoon.
  • Geschikt voor alle belangrijke platforms – De H6PRO Closed bevat verwisselbare kabels voor de PC, Mac®, PS4™, PS5™, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch. Gamers kunnen de headset ook koppelen aan een EPOS externe geluidskaart om hun gaming-audio verder te verbeteren.
  • Upgrade jouw audio op pc – Ontworpen voor elk platform met analoge bedrade uitgangen, presteert de H6PRO Closed optimaal met de binaurale headset surround sound via de EPOS Gaming Suite, indien gekoppeld met de GSX 300 externe geluidskaart.

De H6PRO Closed is ontworpen om een krachtige en aanpasbare in-game audio-ervaring te bieden waarmee alle gamers profiteren van een competitief voordeel door premium audio.


 
H6PRO Open – Ervaar open-back uitgebreide, natuurlijke high-fidelity audio
De H6PRO Open is ontworpen met gepatenteerde luidsprekers voor het kenmerkende EPOS-geluid. De headset legt de lat hoog met een meeslepend, open en uitgestrekt geluid. De open akoestische headset biedt natuurlijke en realistische game-audio en levert het beste geluid over het volledige frequentiespectrum, met minimale luistervermoeidheid. Voor gamers die een high-end en natuurlijke audio-ervaring willen of in een stille omgeving willen spelen, de H6PRO Open doet het allemaal – zonder concessies te maken.
 
De H6PRO Open is verkrijgbaar in Sebring Black, Racing Green en Ghost White. De H6PRO Open biedt dezelfde eersteklas functionaliteiten inbegrepen in de H6PRO Closed, zoals verbeterde comfort, een afneembare microfoon die je kunt uitzetten en compatibiliteit met platforms, maar ook een aantal belangrijke verschillen:

  • Open akoestisch headset-ontwerp – De H6PRO Open is ontworpen voor gaming in stille omgevingen en levert de ultieme high-performance headset. Meesterlijk ontworpen transducers bieden natuurlijke high-fidelity audio voor de beste audio-ervaringen in zijn klasse. Het open akoestische ontwerp creëert een meeslepende geluidsomgeving en zorgt voor een gedetailleerde audio weergave voor gaming.
  • Spreek natuurlijk, luister Natuurlijk – Dankzij het open akoestische ontwerp kunnen gamers hun eigen stem horen zonder stress en zonder de noodzaak om sidetone monitoring in te schakelen.

De H6PRO Closed en H6PRO Open bieden componenten van topkwaliteit en een ergonomisch volumewiel op de rechteroorschelp, waardoor snelle audio-aanpassingen tijdens het luisteren mogelijk zijn. Beide headsets worden geleverd met analoge kabels voor pc en console en twee afdekplaatjes voor de los te koppelen microfoonarm.

Prijs en Beschikbaarheid
De EPOS H6PRO Open en Closed gaming headsets zijn nu verkrijgbaar op eposaudio.com/gaming, en bij geselecteerde verkooppunten. De H6PRO Closed en de H6PRO Open hebben een adviesprijs van €179.

Bron en foto © Epos