Home Nieuws Uitgaan Nieuws Mogwai – Lotto Arena, Antwerpen – 04/02/2022

Mogwai – Lotto Arena, Antwerpen – 04/02/2022

© Livenation Belgium

De Schotse post-rockers Mogwai zijn ware helden. 25 jaar na de debuutplaat ‘Young Team’ staat de band nog steeds als een huis, gepassioneerd, innovatief en ontoombaar. Tijdens de lockdown in 2020 werkte de band vanop afstand aan hun 10e album ‘As The Love Continues’. De plaat sloeg in als een bom. Voor het eerst scoorde Mogwai een nummer 1 in de Britse album charts! In België werd de plaat beloond met een verdienstelijke plaats in de top 5 van de Ultratop album charts.

“We hebben het album vorig jaar gemaakt. In een periode waarin iedereen het moeilijk had. Het was een manier om te ontsnappen aan het alledaagse,” vertelt gitarist Stuart Braithwaite in een interview met Ayco Duyster op Studio Brussel. “Het proces naar die eerste plaats was zo spannend en intens. We zagen echt dat onze fans het ons zo hard gunden.” Tijd om die prachtplaat tot leven te brengen op een podium. En wat voor één! Op vrijdag 4 februari 2022 staat Mogwai voor het eerst in de Lotto Arena in Antwerpen. De ticketverkoop start vrijdag 8 oktober om 10u via livenation.be

START TICKETVERKOOP VRIJDAG 8 OKTOBER, 10:00TICKETS VIA LIVENATION.BETICKETPRIJS €43,07 (incl. servicekosten en mobiliteitsbijdrage)

Bron en foto © Livenation Belgium

Vorig artikelSieg De Doncker vervoegt de cast van Familie
Volgend artikelEPOS onthult vlaggenschip headset serie H6PRO