Home Nieuws Uitgaan Nieuws Dream Village Festival sluit festivalseizoen | start verkoop 1 juni

Dream Village Festival sluit festivalseizoen | start verkoop 1 juni

© Dream Village

Festival grootser dan ooit, Stap in een fantasiewereld waarin nachtmerries en dromen elkaar ontmoeten

Op zaterdag 10 en zondag 11 september keert Dream Village Festival terug naar Lage Aard, Breda met een indrukwekkende line-up. Een verscheidenheid aan artiesten, zoals ACRAZE, Afrojack, Bizzey, Lucas & Steve, Nicky Romero, Sefa, Paul Elstak, Radical Redemption en Ronnie Flex maken hun opwachting op de zes prachtig vormgegeven podia. Het  festival brengt meerdere muziekstijlen samen op één plek met maar liefst twee mainstages met ieder hun eigen uitgesproken muziek en decor. Hard en duister tegenover mainstream en vrolijk. Nationale en internationale artiesten en bezoekers komen samen in een droomwereld waar muziek tot leven komt en je meevoert naar een andere dimensie. De kaartverkoop start op woensdag 1 juni om 19:00 uur via www.dreamvillage.nl

Verfrissend, vernieuwend & vertrouwd

Met meer dan 65 artiesten verdeeld over zes podia keert Dream Village Festival op 10 en 11 september terug om het festivalseizoen van 2022 af te sluiten. Met twee mainstages die lijnrecht tegenover elkaar staan, komen je grootste dromen en diepste nachtmerries tot leven. Op de ‘Sweet Dreams Outdoor Mainstage’ dans je mee op de muziek van de grootste EDM artiesten van dit moment, terwijl je volledig uit je plaat gaat bij het ‘Dark Visions Indoor Mainstage’ die de beste hardstyle dj’s huisvest.

‘We kunnen niet wachten Dream Village Festival 2022 aan de bezoekers te presenteren.  Er is plaats voor een grote variëteit aan muziekstijlen om muziekliefhebbers samen te brengen op één plek. Het wordt een fantasiewereld vol sfeer, beleving en uitbundige shows en meer podia dan ooit te voren waarop nationale en internationale artiesten het festivalseizoen van 2022 met een klapper afsluiten,” aldus de organisatie.

Downtown
Welk pad be(slaap)wandel jij? Te midden van het festivalterrein stap je Downtown binnen, een kleurrijke area in Dream Village Festival. Laat je verrassen, prikkel je zintuigen en ontdek de leukste foodtrucks met heerlijk eten. Verras vriend en vijand met je moves op de kleinste dansvloer ter wereld en laat je stem het werk doen in de karaokebar, waarna je danst in de silent disco.

Artiesten
Niemand minder dan Afrojack, Nicky Romero, Deadly Guns, Jonna Fraser, Lucas & Steve, Paul Elstak, Sefa, Ronnie Flex, ACRAZE, bekend van de wereldwijde hit “Do It To It” en Warface zullen het vernieuwde Dream Village Festival aftrappen. De volledige line-up is te vinden op de website.

Camping Dream Resort
Droom verder in het Dream Resort. De organisatie biedt dit jaar campingtickets aan zodat bezoekers niets hoeven te missen. Campinggasten krijgen exclusieve toegang tot de Silent Disco Pre Pillow Party op vrijdag 9 september en beide festivaldagen worden afgesloten op het Dream Resort.

Tickets
De kaartverkoop start woensdag 1 juni19:00 via www.dreamvillage.nl/tickets. De early bird tickets bestel je voor €44,50 (ex. fee) en zijn beperkt beschikbaar. Campingtickets zijn beschikbaar vanaf €23,95 p.p.(ex. fee) voor verblijf in een friendsplace met een gepersonaliseerd bord met de groepsnaam.  Meer luxe? Voor € 225,- verblijf je 3 nachten in een Tip-up tent met 2 personen. 

Datum: Vrijdag 9, Zaterdag 10 & Zondag 11 september 2022
Tijd: 13:00 – 23:00 uur
Locatie: Lage Aard, Breda

Leeftijd: 18+
Info & Tickets: www.dreamvillage.nl

© Dream Village

Bron en foto © Dream Village festival